przewody wysokiego napięcia GOLF 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Poszło na PM. DziekiForester pisze:daj mejla to ci wysle fote kopulkiKrayes pisze:A ktoś mi może wyjaśnić gdzie sie znajduje ta śmieszna kopułka i palec bo ja to ciemny jestem,a chętnie bym sie pouczył i wymienił sam?? Coś nierówno pracuje na biegu jałowym i przypuszczam, że jak wymienie to i kable to będzie gites
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jakbys przeczytal uwaznie to bys wiedzial gdzie, komplet tzn kable + kopulka + palec (bez swiec).bartmich3 pisze:gdzie można kupić taki komplet za 150 zeta ?? z tego co wiem najtaniej znalazłem 203 kpl beru
nie zawsze kable musisz wybierac te ktore zaleca producent kabli - czesto zdarza sie ze mozna znalezc taniej inny model (tej samej marki) a roznica miedzy nimi to np. dlugosc kabli lub ksztalt wtyczek
[ Dodano: Nie Kwi 16, 2006 12:53 ]
przeciez napisalem ze za kompolet zaplacilem ledwie 10 zeta drozej niz te janmory ale jesli dla ciebie to duzo drozej to ok...TAZ pisze:Nie piszę o beru bo kable z beru są drogie.
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
- tomekzabrze
- Użytkownik
- Kontakt:
kableki u mnie okolo 140 zl kopulka 30 palec 15 wszystkoz beru swiece ngk okolo 16 zl sztuka taki komplecik mam u siebie w auciej wszystko chodzi superKuntekinte pisze:bartmich3 pisze:jaka może być cena przewodów wysokiego napięcia firmy bERU !! oraz kopułki ?? nie moge znaleźć nigdzie cennika
koło 170 moga tobie krzyknąc za przewody, kopułka koło 30, palec około 15