Golf IV vs BMW M5 oraz inne kille.
Golf IV vs BMW M5 oraz inne kille.
Dawno tu nic nie pisałem z braku czasu.Przeglądając kille z bmw przypomniał mi się mój z zeszłego roku z BMW E39 M5 400km podchodzę do właściciela i pytam się czy chce się ścigać spytał się z czym ja mu powiedziałem a on na to że niema czasu więc poszedłem a właściciel bmw który nie miał czasu za chwile zaczął kręcić bączki na parkingu na cargo i tak przez parę minut.Po kilkudziesięciu minutach wyjeżdżam z parkingu do domu i akurat bmw stało na światłach,ruszyliśmy spokojnie i po chwili ogień i bmw zostało sporo w tyle i tak na 3 światłach po kolei
Tu jeszcze kilka killi:
Tu zwalony start golf vs corvetta
Golf vs audi s3 420km
Golf vs evo 6 moc 4xx
Wszystkie kile wygrane
Tu jeszcze kilka killi:
Tu zwalony start golf vs corvetta
Golf vs audi s3 420km
Golf vs evo 6 moc 4xx
Wszystkie kile wygrane
www.proturbo.com.pl
Wymiatasz
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- silent killer
- Ma gadane
daniel1d gratulacje
Chyba szybszego golfa w PL nie ma, a może i w europie (na pewno jeden z najszybszych na kontynencie).
Jeździsz nim na co dzień ? Czy tylko weekendowo ?
Tak z ciekawości (bo to pewnie dla Ciebie nie ma znaczenia) sprawdzałeś ile taka rakieta spala na 100 km ?
Chyba szybszego golfa w PL nie ma, a może i w europie (na pewno jeden z najszybszych na kontynencie).
Jeździsz nim na co dzień ? Czy tylko weekendowo ?
Tak z ciekawości (bo to pewnie dla Ciebie nie ma znaczenia) sprawdzałeś ile taka rakieta spala na 100 km ?
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER
- xxxGlaDxxx
- ...
Cały czas na co dzień nie jeżdżę ale się zdarza,nie jeżdżę z tego względu że się nie nadaje tylko z względu na spalanie w mieście coś z 20litrów vpowera za 5.5zł za litr więc mija się to z celem bo i tak po mieście w dzień są korki i parkocze sie po 50km/h.Jeździsz nim na co dzień ? Czy tylko weekendowo ?
Takdaniel1d to ty byłeś w OPT i jeździsz na seria hamulcach ?
www.proturbo.com.pl
- silent killer
- Ma gadane
Czyli rozumiem ze auto do weekendowych wyścigów (killowania super fur )daniel1d pisze:Cały czas na co dzień nie jeżdżę ale się zdarza,nie jeżdżę z tego względu że się nie nadaje tylko z względu na spalanie w mieście coś z 20litrów vpowera za 5.5zł za litr więc mija się to z celem bo i tak po mieście w dzień są korki i parkocze sie po 50km/h.
20 litrów to i tak nie najgorzej jak na taka moc
TDI The Devil Inside
TDI POWER
TDI POWER
- xxxGlaDxxx
- ...