Wrzuć któryś z Was na jałowyzlos pisze:To wiele wyjaśnia, ale mylisz może zamroczenie z podnieceniem?Darcyn pisze:jak sie przesiadłeś z favoritki do sl 55 to te zjawisko występuje u zdrowego człowieka

Wrzuć któryś z Was na jałowyzlos pisze:To wiele wyjaśnia, ale mylisz może zamroczenie z podnieceniem?Darcyn pisze:jak sie przesiadłeś z favoritki do sl 55 to te zjawisko występuje u zdrowego człowieka
to może opiszę, jak wczoraj skillowałem Zenka, sąsiada?hunterek pisze:zlos, nie zapomnij o spychaczach, koparkach, wozkach widlowych i poczciwym Bizonie
A to zenek szalonyzlos pisze:to może opiszę, jak wczoraj skillowałem Zenka, sąsiada?hunterek pisze:zlos, nie zapomnij o spychaczach, koparkach, wozkach widlowych i poczciwym Bizonie![]()
Zenek jeździ wściekłym Rometem, napędzanym przez dwa turbopedały i ma zawsze intercooler z dużej ilości chmielu i jaboli w sobie. Ciężko było, musiałem Zenkowi powietrze spuścić, bo zawsze mnie dochodził...
Stary, mówię Ci, jakie Zenek ma odejście... normalnie prawie zawsze zamroczony od tego przyspieszenia jest. 4g przeciążenia, aż mu krew do nosa napływahunterek pisze:Jeszcze napedzany paliwem chmielowym to odrzut prawie, ze rakietowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości