Dorobienie kluczyka scyzoryk
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- wojtek06061989
- Mały gagatek
- Kontakt:
jeśli masz na myśli dopisanie transpondera to tak,oczywiście znając pinmilosz884 pisze:opisujecie tu programowanie za pomoca vagtacho, a czy mozna to zrobic vag-com przy użyciu interfejsu VAG - COM KKL OBD II na usb??
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
-
- Użytkownik
- Kontakt:
moj problem polega na tym ze rozkodowal mi sei chyba jeden kluczy. od razu zostala wymieniona bateria i po tym probwowalem go zakodowac tak jak jest to opisane na foru ale niestety nic nie pomoglo :/ co mozna jeszcze zrobic zeby kluczyk zadziala jak trzeba?? zaznaczam ze bateryjki sa dobrze zalozone bo sam sprawdzalem pozniej bo wolalem sei upewnic...
sprawdź vagiem czy komfort widzi gdy naciskane są przyciski, jeśli tak to musi dać się zakodowaćwertopser pisze:co mozna jeszcze zrobic
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
-
- Użytkownik
- Kontakt:
a tego nei wiem. ale dziwne to by bylo jakby tak nagle sie zepsul bo tego samego dnia jeszcze dzialal a pozniej nagle nie :/Shmatan pisze:wertopser, to może nie padła bateria, a pilot? u mnei sie sam "dokodował" bo wymianie baterii - wsadziłem do zamka, powciskałem przyciski, pokręciłem na boki, powciskałem przyciski i działa
Po pierwsze lepiej jest użyć pełnej wersji Vag 3.11-2
Po drugie przed czterocyfrowym kodem wpisujesz 0 (zero), to jest twoja piąta cyfra.
Po drugie przed czterocyfrowym kodem wpisujesz 0 (zero), to jest twoja piąta cyfra.
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 17:13 przez owies, łącznie zmieniany 1 raz.
- wojtek06061989
- Mały gagatek
- Kontakt:
koledzy proszę pomóżcie dodawałem u znajomego klucz do bory i coś poszło nie tak bo włożyłem drugi klucz a kontrolka immo nie zgasła i teraz wywala błąd 1179 i nie da sie go usunąć i ciągle miga kontrolka od immo w zegarach mało tego nie mogę wpisać w adaptacji w kanale 21 na nowo wartości dwóch kluczy wyświetla sie error i nie da sie kliknąć TEST co robic??