Aluramki zegarów
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Aluramki zegarów
Witam.
Ma ktoś może z was założone aluminiowe ramki zegarów matowe? nie w połysku? jak to się prezentuje? może jakaś fota? bardzo prosze o pomoc w wyborze
Ma ktoś może z was założone aluminiowe ramki zegarów matowe? nie w połysku? jak to się prezentuje? może jakaś fota? bardzo prosze o pomoc w wyborze
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 16:40 przez cortezo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wygląda to jakoś mniej-więcej tak
A przy okazji widzę że jesteś z Płocka
Zapraszam na najbliższy spot i do naszego tematu link znajdziesz w moim podpisie
A przy okazji widzę że jesteś z Płocka
Zapraszam na najbliższy spot i do naszego tematu link znajdziesz w moim podpisie
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
- Włodary88
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wykonane są z aluminium w takim pół-połysku jeśli chcesz kupić plastikowe matowe to odradzam lepiej aluminiowe zmatowić drobnym papierkiem wtedy to wygląda jak ori aluminium szczotkowane tak jak chyba truckman zrobił z klamkami
Jesteś z Płocka lub okolic koniecznie zajrzyj!!
Sprzedam : SCHOWEK (BOX) CD FISCHER VW GOLF 4 BORA PASSAT B5
ooo włąsnie o takie coś mi chodziło od początku ile kosztują takie?
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
ja zapłaciłem 100 z przesyłka z póltora roku temu
teraz nie widziałem juz takich, ale doradze ci że na allegroszu:) kolesie sprzedają uszkodzone liczniki do passata b5 lift z matowymi ramkami
mozna cała obudowe licznika trafić za 50 zeta
wydaje mi sie ze sa warte tych pieniedzy-jak coś znajde to wrzuce linka
teraz nie widziałem juz takich, ale doradze ci że na allegroszu:) kolesie sprzedają uszkodzone liczniki do passata b5 lift z matowymi ramkami
mozna cała obudowe licznika trafić za 50 zeta
wydaje mi sie ze sa warte tych pieniedzy-jak coś znajde to wrzuce linka
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item1037088427_li ... nglik.htmlcortezo pisze:te co ty masz są zajebiaszcze
masz ramki i wskazowki (jesli ma sie licznik VDO)
http://www.allegro.pl/item1029005941_vw ... nglik.html
ja tak zrobilem i uzyskalem taki efekt
a z passata B5 po lifcie da rade bez problemu wyjąć te ramki? w jaki sposób są one montowane tam na zegarach?
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 21:11 przez cortezo, łącznie zmieniany 1 raz.