przewody wysokiego napięcia GOLF 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bartmich3
- Mały gagatek
- Kontakt:
przewody wysokiego napięcia GOLF 3
posiadam golfa III 1.8 AAM na LPG mam pytanie czy wymiana kabli napięcia pomoże coś w uzyskaniu lepszych osiagów ?? autko jest z 93 roku i z tego co wiem przewody nie były wymieniane , dowiadywałem sie ze samochodzik na gazie potrzebuje wymiany swiec i kabli
prosze o konkrety , interesuje mnie również cena przewodów i jakiej firmy beda najlepsze !
dzieki
prosze o konkrety , interesuje mnie również cena przewodów i jakiej firmy beda najlepsze !
dzieki
- Kuntekinte
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
polecam tego kolesia z allegro:bartmich3 pisze:jaka może być cena przewodów wysokiego napięcia firmy bERU !! oraz kopułki ?? nie moge znaleźć nigdzie cennika !
http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=334850
tanio i doradzi
a ceny jakie mi zaproponowal znajdziesz tu:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=28887
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to sie nazywa oszczednosc jazdy na gazieTAZ pisze:A ja polecam tanie kable wymieniać przed zimą i na wiosnę, razem z nimi świece oczywiście NGK. Kopułke i palec wystarczy wymienić raz w roku. Taka kombinacja pozwoli ci się cieszyć brakiem problemów z zapłonem jeżdżąc na gazie.
POZDRO !!
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
daj mejla to ci wysle fote kopulkiKrayes pisze:A ktoś mi może wyjaśnić gdzie sie znajduje ta śmieszna kopułka i palec bo ja to ciemny jestem,a chętnie bym sie pouczył i wymienił sam?? Coś nierówno pracuje na biegu jałowym i przypuszczam, że jak wymienie to i kable to będzie gites
[ Dodano: Nie Kwi 16, 2006 08:20 ]
ciekawe, ja jak sumowalem to mi wyszlo 385 zetaTAZ pisze:Kopułka 30zł + palec 15zł + 2X kable 90zł Janmor + 2X świece NGK 80zł = 215zł rocznie. Ale mamy pewność, że w deszczowe dni pojedziemy bez problemów, w zimie na mrozie odpalimy auto na gazie, auto mniej gazu pali bo ma lepszą iskrę. Jakby na to nie patrzeć to i tak się opłaca taka kombinacja.
w dalszym ciagu jestes pewien ze to sie oplaca?
[ Dodano: Nie Kwi 16, 2006 08:22 ]
po co kupowac zestaw janmora(kable,kopulka,palec) za 135 zeta jka mozna dozucic 10 i miec beru?
POZDRO !!