[mk4] Wirusik a zmiana rozrządu.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
[mk4] Wirusik a zmiana rozrządu.
Kolega dzisiaj planuje zawirusowanie swojego AGR w mk4. Za kilka dni ma umówiony termin na wymianę rozrządu, czy mogą być z tego powodu jakieś komplikacje typu mniejsza moc itp. Czy lepiej najpierw zmienić rozrząd i wtedy dopiero wirus.
Proszę o szybką odpowiedź, bo ma termin na wirus o godzinie 15
Proszę o szybką odpowiedź, bo ma termin na wirus o godzinie 15
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 12:43 przez DaVWidek, łącznie zmieniany 1 raz.
jeżeli masz rozrząd i pompe teraz dobrze ustawione, to nic sie bardzo nie zmieni po wymianie. chyba że wymieniał bedzie kowal to może być różnie
viewtopic.php?f=86&t=432970 końca nie ma nigdy...
mozesz jechac przed zmiana jesli masz pewnosc, ze mechanik dobrze go ustawi po zmianie ( trzeba uzyc do tego kompa )
ja bym jednak proponowal zmienic przed wirusem - wowczas tuner potwierdzi czy wszystko jest jak nalezy i ewentualnie poprawi.
ja bym jednak proponowal zmienic przed wirusem - wowczas tuner potwierdzi czy wszystko jest jak nalezy i ewentualnie poprawi.
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 13:41 przez majkitdi, łącznie zmieniany 1 raz.
vw > all
no to jedź i zrób remapLukaszMK4 pisze: Chodzi o to, ze to jest bardzo dobry kolega mojej siostry i zrobi to po godzinach pracy za polowe ceny doslownie. Dlatego tak mi zalezy.
przecież po chipsie ludzie zmieniaja rozrząd, filtry itd - jak bedzie wszytsko dobrze zrobione to nic sie nie bedzie działo
edit: jak dobry kolega siostry, to moze i po urlopie Ci zrobi za połowe ceny ?
Ostatnio zmieniony wt maja 25, 2010 16:29 przez cowboy, łącznie zmieniany 1 raz.