e no to w takiej sytuacji bedziesz na czaszszczep pisze:ze szczecina lecimy po 7mej, do Stargardu więc w Laskach będziemy na 10-10.30
a ja kupilem taki maly gadzet dzisiaj, raczej juz tylko dla mnie ale zawsze od vw
Moderator: G0 Karcio
za przod i tył? z klipsami? wszystkie cztery dywaniki?kacpersky pisze:XenO, calkowity koszt wykladzin w ASO (tyle, ze polskiej produkcji, ale ponoc jakosciowo nie roznia sie niczym od niemieckich, ktorych cena jest cztery razy wieksza) to 114 zl.
Komplet. Są w promocji aktualnie, ale stopery trzeba przekładać bo te są zaślepione i nie pasują. ;]Paluch_wroc pisze:za przod i tył? z klipsami? wszystkie cztery dywaniki?
dzieki wielkiebrz pisze: Komplet. Są w promocji aktualnie, ale stopery trzeba przekładać bo te są zaślepione i nie pasują. ;]
No to sie wam udalo zlocik odwiedzic sam bym tam kiedys z checia pojechal ale ciagle cos brakuje. Dzieki za komentarz, jakze milyKoVal90 pisze:zakochałem się w tej Twojej feldze a taką samą widzieliśmy w polerce na Worthersee
komu nie pasuja temu nie pasuja. U mnie wlasnie tak to jest rozwiazane, bo to stary golf jestbrz pisze:Komplet. Są w promocji aktualnie, ale stopery trzeba przekładać bo te są zaślepione i nie pasują. ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości