Dziwny problem ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dziwny problem ???
Dzisiaj jade i nie mogłem wrzucić żadnego biegu , na szczescie byl parking blisko wiec dojechalem na parking i stanalem. Zgasilem silnik i biegi wchodza normalnie ! Odpalam ponownie i znowu ten sam problem ;-( ((. Zgasiłem , nacisnelem pare razy sprzęgło , odpalam i wchodza normalnie ! Co to może być ?
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- patryk28091991
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- jeta2003
- Użytkownik
- Kontakt:
Witam koledzy ja mam podobny problem. Kupilem golfa mam 909KM ale skrzynia jest od GT i jak jest zimny wszystko dziala ok a jak jest rozgrzany to jak chce wlaczyc wsteczny to zgrzytnie ale sie wbija czasami tez bardzo ciezko wchodzi jedynka na rozgrzanym, czy to faktycznie moze byc wina ze malo oleju????? zaobserwowale pod maska ze przy lapie gdzie jest sprzeglo laczenie jst taka jakby kulka z dalsza lapa nie znam sie nie wiem jak to sie nazywa i jest tak opaska plastikowa zalapane czy moze to tego wina??? autko mam miesiac i bylo wszystko ok jakis czas a wlasnie teraz takie problemy mam