Mam pytanie do forumowiczow - moze spotkaliscie sie z takim przypadkiem.
Mam golfa II 1.6 TD, rocznik '90. Wczoraj jadac uslyszalem pod maska stukot a nastepnie samochod stanal (na biegu) i zgasl. Po zapaleniu przy probie puszczania sprzegla zaczyna cos lapac dziwnie, stukac a jak pusci sie calkiem to auto gasnie. Co dzwine dzieje sie to niezaleznie od tego czy auto jest na biegu czy na luzie.
PROSZE O POMOC!
POZDRAWIAM
Darek
Problem ze skrzynią lub sprzęgłęm
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie sprawdzalem czy sa biegi i looz. Samochod holowalem na wcisnietym sprzegle. Po dojechaniu na miejsce nad samochodem unosli sie smrod spalenizny (sprzeglo)...
Samochodem raczej nie swirowalem, popsul sie podczas wyjatkowo spokojnej jazdy. Mechanikor sprawdzi dzis lub jutro co padlo - mam nadzieje ze koszt nie bedzie wiekszy niz wartosc pojazdu - dodam iz moj model jest wersja wyjatkowo zadbana.
Samochodem raczej nie swirowalem, popsul sie podczas wyjatkowo spokojnej jazdy. Mechanikor sprawdzi dzis lub jutro co padlo - mam nadzieje ze koszt nie bedzie wiekszy niz wartosc pojazdu - dodam iz moj model jest wersja wyjatkowo zadbana.
-
- Nowicjusz