Fakt był ale już nie maczłek pisze:W getem parę miesięcy temu pytałem to mieli za bodajże 20 zł
Golf mk2 wg. Michała - ARL 315KM/615Nm + CLIMATRONIC i inne wodotryski.
Moderator: G0 Karcio
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Brawo, kilka drobiazgów, ale bardzo trafnych i doskonale dopełniających całość. Przedni czarny emblemat pasuje stokroć lepiej, ponieważ frontowi wystarczy błyskotek w postaci 4rech lamp i znaczka GTD.
Spróbuj powalczyć z tylną wycieraczką, tak aby idealnie przylegała do uszczelki i startowała od razu do góry. Skoro już jestem w tym punkcie Golfa to zapytam: cóż to za siateczka przyklejona do szyby?
Nurtuje mnie jeszcze jedno, co z wnętrzem? Przewidujesz nutkę GTD też w środku?
Spróbuj powalczyć z tylną wycieraczką, tak aby idealnie przylegała do uszczelki i startowała od razu do góry. Skoro już jestem w tym punkcie Golfa to zapytam: cóż to za siateczka przyklejona do szyby?
Nurtuje mnie jeszcze jedno, co z wnętrzem? Przewidujesz nutkę GTD też w środku?
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Lukassso, to cudo z linku jest fajne...dotychczas widywałem tylko same daszki,a takie cusik to po raz pierwszy
Na 1-szej stronie jest podana dokładna strona z fotkami gdy to robiłem.Ot,taki niecodzienny mod ...
Ta na tylnej szybie idzie do poprawki,bo parę razy już wyjmowałem szybę i krawędzie odklejają się
Teraz najbardziej skupić się muszę na motorowni
Czyżby Cię nie było na tej lekcji?Lukassso pisze:cóż to za siateczka przyklejona do szyby?
Na 1-szej stronie jest podana dokładna strona z fotkami gdy to robiłem.Ot,taki niecodzienny mod ...
Ta na tylnej szybie idzie do poprawki,bo parę razy już wyjmowałem szybę i krawędzie odklejają się
Jak już,to na samym końcu,ale miękka deska z paskiem już czeka.Lukassso pisze:co z wnętrzem? Przewidujesz nutkę GTD też w środku?
Teraz najbardziej skupić się muszę na motorowni
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 23:20 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 4 razy.
Ups! Przyznaję się bez bicia, temat zacząłem śledzić od momentu rozmowy o podświetleniuMichaś_1977 pisze:Czyżby Cię nie było na tej lekcji?
Dotąd utwierdzałem się w przekonaniu, że wiedziałeś o istnieniu czegoś takiego. Zwłaszcza czytając to:Michaś_1977 pisze:to cudo z linku jest fajne...dotychczas widywałem tylko same daszki,a takie cusik to po raz pierwszy
Michaś_1977 pisze:marianmk2 napisał/a:
Winyl GTI na klape by się przydał
O ile sie nie myle,GTD również takie coś miały
Się szuka ...
Silna motorownia to podstawa, zacznie Tobą miotać po kabinie to założysz ciekawsze taborecikiMichaś_1977 pisze:Teraz najbardziej skupić się muszę na motorowni
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 23:40 przez Lukassso, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Czytałem tu i ówdzie o winylu na tylną klapę,ale dyskusje zawsze opierały się o ten daszek nad szybą ...chyba,że ja nigdy nie kumałem o co biegaLukassso pisze:Dotąd utwierdzałem się w przekonaniu, że wiedziałeś o istnieniu czegoś takiego. Zwłaszcza czytając to:
Mam trzaśniętego z przodu MK3 i kto wie czy to jego stołki nie przeskoczą do MK2Lukassso pisze:założysz ciekawsze taboreciki
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 23:51 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Dlaczego?...arwam pisze:fotele nie będę pasować do MK2
Heh...no i gdzie ta krytyka,bo nie widzę?
Ostatnio zmieniony ndz maja 23, 2010 00:00 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Lukassso pisze:Przedni czarny emblemat pasuje stokroć lepiej
Dzięki.Też tak myślałem,aczkolwiek ta fotka GTI sprzed kilku stron.......abrams pisze:Michaś_1977 napisał/a:
Zastanawiam się czy nie zrobić przedniego emblematu w chromie ...
NIE !!! Michaś daj spokój..
Ostatnio zmieniony ndz maja 23, 2010 08:27 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Dzisiaj okrężnymi drogami,nadkładając kilometrów i czasu,zawitałem do Żurawicy za zalanym Sandomierzem.
Normalnie,to w życiu nie wybrałbym się tą drogą,gdyby nie fakt,że czeka ta na mnie wymarzone kółeczko ...od G40
Zamontowane rzecz jasna na miejscu u arwam-a
Córka od razu wtryndoliła się za nowy ster w celu przetestowania
Test wypadł pomyślnie,więc pozwoliła mi usiąść,ustępując miejsca
Jaki ja jetem uradowany,że wreszcie ją mam ....
Tutaj jeszcze 2 foteczki z Sandomierza,oczywiście na tle mojego bandyty
Normalnie,to w życiu nie wybrałbym się tą drogą,gdyby nie fakt,że czeka ta na mnie wymarzone kółeczko ...od G40
Zamontowane rzecz jasna na miejscu u arwam-a
Córka od razu wtryndoliła się za nowy ster w celu przetestowania
Test wypadł pomyślnie,więc pozwoliła mi usiąść,ustępując miejsca
Jaki ja jetem uradowany,że wreszcie ją mam ....
Tutaj jeszcze 2 foteczki z Sandomierza,oczywiście na tle mojego bandyty
czytaj uważnie:Michaś_1977 pisze:Heh...no i gdzie ta krytyka,bo nie widzę?
zamiast dziadować i dawać nie od tego modelu nie bądź mną tylko Sobą bo jak do tej pory obstawałeś przy ori i dobrze Ci z tym było więc już trzymaj kierunekarwam pisze:tamet fotele nie będę pasować do MK2
poszukaj z GTI lub niektóre wersje CL