Golfik utrzymuje 2500 obrotów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Bartek_R
- Pasza dla Świń
- Kontakt:
Golfik utrzymuje 2500 obrotów
Witam mam problem bo chciałem sobie troszkę opóźnić kąt wtrysku bo wg mnie golfik troszke twardo chodził więc to zrobiłem, ale teraz po odpaleniu chodzi normalnie, ale jak wejde z obrotami powyżej 2000 obr to już tak zostaje, wróciłem z powrotem do takich ustawień jak były przedtem ale problem nie zniknął
proszę pomóżcie!! co to może być dodam że ma gova zrobionego ale do tej pory było wszystko ok
proszę pomóżcie!! co to może być dodam że ma gova zrobionego ale do tej pory było wszystko ok
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
VireWolf88, zmniejsz wydatek resztkowy i będzie cacy
Tutaj opisałem jak to zrobić: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=297575
[ Dodano: 22 Maj 2010 20:28 ]
Dawkę ruszałeś?

Tutaj opisałem jak to zrobić: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=297575
[ Dodano: 22 Maj 2010 20:28 ]
Dawkę ruszałeś?

- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
- Bartek_R
- Pasza dla Świń
- Kontakt:
koledzy dzięki za zainteresowanie ale doszedłem z tym do ładu ale nadal się zastanawiam czy to tylko zbieg okoliczności czy faktycznie miało to ze sobą jakieś powiązanie a mianowicie:
jak regulowałem kont to później uruchomiłem silnik ale pompa była przykręcona tylko na tych trzech śrubach przy kole, powtarzałem to kilka razy i za każdym razem jak dodawałem gazu w okolice 2500obr to tak zostawało aż do zgaszenia, więc myśle poskładam wszystko i będe próbował w poniedziałek coś z tym zrobić dokręciłem jeszcze tę śrubę przy głowiczce odpaliłem i wszystko gra
i tak myśle że może to że pompa była przykręcona tylko do tej blachy mogło ją wprowadzać w jakieś wibracje i z tąd dziwne zachowanie
jak regulowałem kont to później uruchomiłem silnik ale pompa była przykręcona tylko na tych trzech śrubach przy kole, powtarzałem to kilka razy i za każdym razem jak dodawałem gazu w okolice 2500obr to tak zostawało aż do zgaszenia, więc myśle poskładam wszystko i będe próbował w poniedziałek coś z tym zrobić dokręciłem jeszcze tę śrubę przy głowiczce odpaliłem i wszystko gra

- Bartek_R
- Pasza dla Świń
- Kontakt:
t0mal pisze:VireWolf88 pisze:regulowałem kont to później uruchomiłem silnik ale pompa była przykręcona tylko na tych trzech śrubach przy koleI pewnie do tego biały dym
powiem szczerze że nawet nie zwróciłem uwagi na kolor dymu, w każdym razie teraz jest czarny jak wcześniej

ale dlaczego myślisz że był biały?
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 22:33 przez Bartek_R, łącznie zmieniany 1 raz.