przy skręcie cięzko chodzi wspomaganie kierownicy mk 3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Arojan1
- Nowicjusz
- Kontakt:
przy skręcie cięzko chodzi wspomaganie kierownicy mk 3
otuż ostatni przejechałem przez dość głęboka kałuże po wyjechaniu z niej przestało na moment działać wspomaganie ale zaraz sie uspokoiło zauwazyłem jednak iz przy pełnym skręcie wspomaganie ciężko chodzi tak jakby nawet przeskakiwał,poziom płynu ok co to moze byc ???dostała sie woda do maglownicy?zalało pompe wspomagania za pomoc bendę dzwieczny!!!
Aro
- Patriko_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
po wjechaniu w kałużę mógł ślizgać się pasek... ale to powinno być chwilowe, może pompa dogorywa
MK3 GTI Edition Black
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
MK2 GTI Edition One 1.8 T +
**USŁUGI FREZARKĄ CNC**
DEKIELKI i inne ->FACEBOOK
- cinekban87
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Może masz za luźny pasek i przy sporej wilgoci po prostu objeżdża. Podciągnij go na maksa i powinno być lepiej. U mnie to pomogło, ale i tak jeszcze przy dużej wilgoci to potrafi objechać i objawy są takie jak u Ciebie. Po prostu minimalnie za długi pasek mi założyli podczas wymiany kiedyśtam i regulacji nie starcza. Sprawdź najpierw ten pasek, a potem się martw pompą.
MK3 GT TDI >>> A2 1.4 16V >>> A3 8L S-Line TDI
nie podciągaj paska na maksa bo Ci całkowicie siadzie pompa wspomagania pasek musi mieć trochę luzuS7TDI pisze:Podciągnij go na maksa i
ps. moze poprostu czas wymienic pasek na nowy sprawa groszowa a może pomóc
Ostatnio zmieniony sob maja 22, 2010 17:28 przez Leni121, łącznie zmieniany 1 raz.