MK3 problemy z nawiewem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
- Kontakt:
MK3 problemy z nawiewem
mam wielki problem z nawiewem, szyby mi paruja non stop w chłodniejsze dni, w innych autach szyby suche a u mnie zaparowane ;( wiatrak nawiewu działa wszystkie 4 stopnie tylko ledwo dmucha, kumplowi w skodze felicji lepiej dmucha na 2 niż u mnie na 4, nie wiem gdzie szukać przyczyn może mi ktoś pomoże, na to wygląda jakby rura z dmuchawy była nieszczelna, ale gdzie ona jest, jak ją sprawdzić?? pomocy
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=14974&start=0
czytaj dokładnie, zwróć uwagę że występują dwa rodzaje filtra - prostokątny i walcowany (nie do dostania), ale to tez da sie załatwic - sam tak miałem.
czytaj dokładnie, zwróć uwagę że występują dwa rodzaje filtra - prostokątny i walcowany (nie do dostania), ale to tez da sie załatwic - sam tak miałem.
Nocne Mary Squad 

djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
W takim razie sprawdz moze czy do konca otwiera Ci sie klapka. Od strony pasazera, nad tunelem powinno byc widac koniec ciegna ktore ja otwiera. Sprawdz czy linka chodzi do konca, ewentualnie popchnij palcem, tak zeby otworzylo klapke do konca...
Klapka ta otwiera sie stopniowo po przekreceniu pokretla z "0" na "1", pozniej to juz tylko regulujesz sile nadmuchu dmuchawy...
Klapka ta otwiera sie stopniowo po przekreceniu pokretla z "0" na "1", pozniej to juz tylko regulujesz sile nadmuchu dmuchawy...
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: