Jak bym sam nie rozbierał to bym nie opowiadał jakie to upierdliwedjtom pisze:Kiler, rozbierałes u siebie? gdzie w podsufitce sa nagorsze/najberdziej łamliwe miejsca?

Pozdr

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak bym sam nie rozbierał to bym nie opowiadał jakie to upierdliwedjtom pisze:Kiler, rozbierałes u siebie? gdzie w podsufitce sa nagorsze/najberdziej łamliwe miejsca?
Nie, nie - one nie muszą pękać, absolutnie! Nie spiesz się a wszystko będzie dobrze. Ja teraz kupowałem spinki hurtowo - latem przy robieniu szybra ułamałem te od plastików - bez spinek odstają troszkę i nierówno leżą, jesienią poszła jedna spinka kraty podszybia a tydzień temu spinka mocująca listwę boczą drzwi. Zamówiłem teraz wszystko brakujące bo po jednej to się nie opłaca. W wracając jeszcze do Twojego poprzedniego pytania - nie ma chyba jednego najbardziej wrażliwego miejsca. Po prostu ona ma dużą powierzchnię i jest giętka - to powoduje, że jeśli trzymasz ją daleko od jej środka ciężkością to się wygina. Dlatego w dwóch łatwiej ją ściągać.djtom pisze:ale to czesc spinek "musi" peknac czy po prostu trzeba odpowiednio je wyciągac? Kiler, dałbym Ci punkt gdybym mógł
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości