Ja nie mam nic przeciwko tego typu działom, ale niektóre opisy są tak ubarwione, że ażxxxGlaDxxx pisze:i tak oto wygląda cały dział KILLE pozdrawiam
Żal mi takich bajkopisarzy obdarzonych niezwykle rozwiniętą fantazją.
Pozdrawiam.
Nie jestem idiotą, żeby gnać na złamanie karku i potem w ostaniej chwili hamowć (ciekawe czy chwaliłeś się swoim hamowaniem w taki sposób, aż wydobywały się iskry z hamulców), 180 km/h i odpuszczam, bo skrzyżowanie. Zresztą mój piąty bieg nie nadaje się na daszy sprint.chosen pisze:owszem do pewnej predkosci rowno ale potem SAM zauwazyles "przy większej prędkosci odchodzi" Moze tak nie bylo?
Ja nie zamierzam się przechwalac, ale przy 180km/h schowales mi sie za zderzak
Pokaż mi gdzie w moim poście znalazłś objaw zdenerwowania? Po prostu nie lubię niepotrzebnego "kolorowania" faktów. Ja na Ciebie nie naskakuję, po prostu mówię prawdę, a to jak widać bardzo Cię boli. Pisz na przyszłość realne opisy, to unikniesz tego typu postów. I po co Ci to było? Teraz koledzy z VW klubu nie będą traktować poważnie Twoich wypowiedzi.chosen pisze:ja jakos na Ciebie nie naskakuej i na realu sie tak nie denerwowales jak tu
Uraziłeś moją dumę? Raczej sam uraziłeś swoją. To nie ja opowiadam bajki. Pomyśl.chosen pisze:Urazilem twoja dume czy co??
Żeby powstała kolejna bajka? Wolę tego uniknąć.chosen pisze:Mozemy przciez zweryfikwoac przy nastepnych wyscigach
Ej ale przecież my z miejsca nie startowaliśmy?? no jeden raz ale to ja odpuściłem po 20m bo ruszyłem kiedy Ty byłeś 2 długości przede mną i spaliłem start...chosen pisze: Jesli chodzi o Pralke, 40 koni wiecej, wieksza waga i owszem z miejsca źkle wystartowalem i mnie złoil i tyle.
Y..... co Ty gadasz... za pierwszym razem tylko jak ruszyliśmy z rolki to poszedłem do przodu... bo od razu zapiął mi się VTEC i jest na to kilku świadkówchosen pisze: Za to z rolki od 30 do 140 bylo rowno po czym zaczął odchodzic. Tyle z mojej strony. Mozemy przciez zweryfikwoac przy nastepnych wyscigach.
Dokładnie 2 długości właśnie za drugim razem, za 1 razem 4-5 długości?? byłeś znacząco z tyłuchosen pisze: Przy 180 byl moze 2 dlugosci przedemna.
to mi wystarczy.lukasrz pisze:Dokładnie 2 długości właśnie za drugim razem
x 2lukasrz pisze:piszmy prawdę.
Nie zamierzam reżyserować żadnych superprodukcji pod tytułem "who's the man!". Wyluzuj się trochę i ochłoń. Dla mnie wystarczy jak publicznie, na tym forum, przyznasz się, że opowiedziałeś kolegom-forumowiczom bajeczkę.chosen pisze:mozemy zrobic filmik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości