Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
JAK CHCESZ GO PIASKOWAC TO WPOZNANIU MASZ 2 FIRMY CO PIASKUJA AUTA! SAM BENDE ODDAWAL SWOJEGO DO PIASKOWANIA 1 WOLA 1000 ZA PIASKOWANIE CABRIO A 2 2000-2500 RAZEM Z PODKLADEM ANTYKOROZYJNYM WIEC MYSLE ZE CENY MAJA GODNE UWAGI ZA TAKA USLUGE POZDRAWIAM :d
ZUNT-PERWORMANCE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249412
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
wojtek_sari, wielkie dzięki ale to nie dla mnie :/ z takich "uchylnych" rarytasów to marzy mi się tylna szyba ala ikarus :]
dzisiaj udało sie odebrać fure z piaskowania (na wstępie powiem NIE polecam zakładu z Dębe wielkie ! )
Ale za to polecam profesjonalizm firmy Bogucki przyczepy
TAK jak widać najważniejsze miejsca dla mnie zostawili niewypiaskowane tłumacząc się " że tam gdzie sie trzyma z reguły się nie piaskuje " mówię ze jak się robi auto na sztukę to pewnie tak, ale ja chciałem całość wypiaskować , niestety teraz tego nie zrobimy bo mamy robotę/ jakieś ogrodzenie .... ale to inna bajka i ich olałem ,
Przynajmniej przyłożyli się do podwozia ...
TROCHĘ DZIUR SIĘ POJAWIŁO :]
dzisiaj udało sie odebrać fure z piaskowania (na wstępie powiem NIE polecam zakładu z Dębe wielkie ! )
Ale za to polecam profesjonalizm firmy Bogucki przyczepy
TAK jak widać najważniejsze miejsca dla mnie zostawili niewypiaskowane tłumacząc się " że tam gdzie sie trzyma z reguły się nie piaskuje " mówię ze jak się robi auto na sztukę to pewnie tak, ale ja chciałem całość wypiaskować , niestety teraz tego nie zrobimy bo mamy robotę/ jakieś ogrodzenie .... ale to inna bajka i ich olałem ,
Przynajmniej przyłożyli się do podwozia ...
TROCHĘ DZIUR SIĘ POJAWIŁO :]
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 21:54 przez andrew-ziom, łącznie zmieniany 1 raz.
twoj caddy tak jak moj cabrius hehehe karoserynie zecz jasna powiedz mi ile im dales za ta usluge? .... tak jak oni ci powiedzieli to ze z regoly sie nie piaskuje to bym im nie zaplcil....za takie cos piaskowanie to piaskowanie .... to co ci zrobili sam bys sobie zrobil.....
ps. maluj to odrazu farba anty korozyjna .. a wracajac do podlogi masz ta niemiecka strone co maja czesci do youngoldtymerow? niemiecka stawki maja bo maja ale tylko tam idzie dorwac czesci bo niesadze zeby ci sie udalo to znalezc w sklepie...? patrzac na korozje pod mojego to chyba mam lepiej ...;p niewiele lepiej ale lepiej ....
ps. maluj to odrazu farba anty korozyjna .. a wracajac do podlogi masz ta niemiecka strone co maja czesci do youngoldtymerow? niemiecka stawki maja bo maja ale tylko tam idzie dorwac czesci bo niesadze zeby ci sie udalo to znalezc w sklepie...? patrzac na korozje pod mojego to chyba mam lepiej ...;p niewiele lepiej ale lepiej ....
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 22:20 przez sieski, łącznie zmieniany 3 razy.
ZUNT-PERWORMANCE http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=249412
-
- Forum Master
- Kontakt:
mi chodziło o tylnią częsc dachu, bo widziałem na fotkach ze chyba masz zgnite, a tam jest igła Szyber i tak nie pasuje do caddyandrew-ziom pisze:wielkie dzięki ale to nie dla mnie :/ z takich "uchylnych" rarytasów to marzy mi się tylna szyba ala ikarus :]
Moje Sviro ;) - www.facebook.com/greenscirocco
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
wojtek_sari,
aa hehe nie skumałem ... tył dachu jest ok .Gorzej jest ,że tak powiem z podszybiem tylnym
sieski,
niestety dzisiaj nie udało się kopić podkładu (jakiś reaktywny) .... były długie negocjacje mowa była o środzie a fura gotowa na piątek .... dałem 800 z felgami ... widać ze zaczeli od podwozia bo jest fajnie zrobione a na górze im sie już nie chciało albo piasku brakło nie wiem co oni kombinowali .... jeszcze mi maskę maja zrobić
aa hehe nie skumałem ... tył dachu jest ok .Gorzej jest ,że tak powiem z podszybiem tylnym
sieski,
niestety dzisiaj nie udało się kopić podkładu (jakiś reaktywny) .... były długie negocjacje mowa była o środzie a fura gotowa na piątek .... dałem 800 z felgami ... widać ze zaczeli od podwozia bo jest fajnie zrobione a na górze im sie już nie chciało albo piasku brakło nie wiem co oni kombinowali .... jeszcze mi maskę maja zrobić
Ostatnio zmieniony pt cze 04, 2010 22:21 przez andrew-ziom, łącznie zmieniany 1 raz.