Mam zamiar wymienić oryginalne lampy w golfie IV na soczewkowe i tu pytanie dla wszystkich użytkowników lamp soczewkowych, co o nich sądzicie???
Które według was lepsze oryginalne czy soczewkowe? Bo mam dylemat

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
nie lepiej poczekać dołożyć i wyłapać ori xenonBartekGib pisze:In.Pro z halogenem - 799 zł
Xenon - jakiś lepszy Slim zestaw koło 230 zł o barwie najlepiej 5000k.
No wiesz - niektórym bardziej zależy na wymianie żarnika za 30-40 zł a nie za 150 złkenzy17 pisze:nie lepiej poczekać dołożyć i wyłapać ori xenonBartekGib pisze:In.Pro z halogenem - 799 zł
w sumie masz rację ale kupiłem polskie nadkole do gofra to masakra nie dość że musiałem przewiercac otwory to w dodatku ostaje lepiej było dołożyć trochę i cieszyć się ta pasownościaBartekGib pisze:No wiesz - niektórym bardziej zależy na wymianie żarnika za 30-40 zł a nie za 150 złPozatym taki nie ori xenon to i tak są 2/3 ceny.
Poza tym czemu chcesz zmienić?G(Ti)umiŚ pisze:Mam zamiar wymienić oryginalne lampy w golfie IV na soczewkowe
Ori R32 to są takie same jak w każdym innym, bo to są zwykłe lampy.kubcor pisze:Jak już inwestować w takie z soczewką to już In.Pro lub ori od R32...
Czyli wychodzi komplet lepszych lamp z HIDem ok. 1000zł.BartekGib pisze:Lampy - kwota rzędu
In.Pro z halogenem - 799 zł
Depo/FK z halogenem - 579 zł
Ori xenon - kwota rzędu 1 500 zł.
Oj chyba jednak nie wszystko..BartekGib pisze:Co do dywagacji nt. soczewka vs. odbłyśnik :
Odbłyśnik - Żarówka Halogenowa
Soczewka - Żarnik/palnik ksenonowy
I to wszystko na ten temat
Tyle tylko, że ten ori żarnik za 150zł będzie świecił dużo dłużej niż podróba za 30-40zł.No wiesz - niektórym bardziej zależy na wymianie żarnika za 30-40 zł a nie za 150 zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości