VW T3 caravelle by pawel27
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
VW T3 caravelle by pawel27
Marka: Volkswagen
Model: Caravelle
Kolor:niebieski metalik z srebrnym paskiem
Rok,bud.87
Pojemność: 2,1 ccm (boxer)
Moc:116 KM
t3 na te latka jest bardzo dobrym stanie i ma 90tkm dopiero przejechane autko w środku wygląda jak nówka hm tuning nic nie chcemy robić z tym autem ma oryginalnie wyglądać może jakiś odtwarzacz dvd ale to by było wszystko
a tak w środku wygląda
a co będzie/jest zrobione robione
szukałem felgi projekt zwo i znalazłem
lampki od wersji joker (kwadratowe) szukam dalej
i jak wspomniałem wcześniej auto tak zostanie ory. tylko w środku się zmieni będzie multimedialny
Model: Caravelle
Kolor:niebieski metalik z srebrnym paskiem
Rok,bud.87
Pojemność: 2,1 ccm (boxer)
Moc:116 KM
t3 na te latka jest bardzo dobrym stanie i ma 90tkm dopiero przejechane autko w środku wygląda jak nówka hm tuning nic nie chcemy robić z tym autem ma oryginalnie wyglądać może jakiś odtwarzacz dvd ale to by było wszystko
a tak w środku wygląda
a co będzie/jest zrobione robione
szukałem felgi projekt zwo i znalazłem
lampki od wersji joker (kwadratowe) szukam dalej
i jak wspomniałem wcześniej auto tak zostanie ory. tylko w środku się zmieni będzie multimedialny
Ostatnio zmieniony wt sie 03, 2010 11:03 przez Pawel27, łącznie zmieniany 5 razy.
- jarekkoval
- Forum Master
- Kontakt:
nio mój stary i ja se kupiliśmy tą T3 wogule zakochałem się w nim powoli wszystko będzie robione bo mam jeszcze ine auto i najpierw te będzie robione i jest robione
Ostatnio zmieniony wt maja 11, 2010 11:25 przez Pawel27, łącznie zmieniany 1 raz.
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
oj pozazdrościć takiego okazu, dbaj i ciesz się tym autkiem, zrób jakąś lepsiejszą sesje zdjęciową jak można.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
- kedzior_lca
- Niesolidny sprzedawca
- Kontakt: