VW Passat B3 GT VR6..
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Ale za co? , on chce dobrze :green_fuck: .Swoją drogą Akeitsu Passat... co to dużo mówić cudowny jeidgray pisze:Akeitsu, nie przesadzasz w tym temacie
lekko przeginasz, powinni cie zamknąć za to co robisz innym z głową
Ten nowy felunek jest przekozacki, ileś Ty tam monet wsadził, i jakich :green_fuck:
Ostatnio zmieniony ndz maja 16, 2010 20:02 przez jackob, łącznie zmieniany 1 raz.
Aj tamidgray pisze:Akeitsu, nie przesadzasz w tym temacie
lekko przeginasz, powinni cie zamknąć za to co robisz innym z głową
Dzięki panie, monet? 3x 5złjackob pisze:Ale za co? , on chce dobrze .Swoją drogą Akeitsu Passat... co to dużo mówić cudowny je
Ten nowy felunek jest przekozacki, ileś Ty tam monet wsadził, i jakich
Ostatnio zmieniony pn maja 17, 2010 07:34 przez Akeitsu, łącznie zmieniany 1 raz.
_/_/_/_/_/_/
-
- VR6 Rulezzz
- Auto: Passat B4 VR6
- Silnik: AAA
- Kontakt:
VW Passat B3 GT VR6..
no Passiak robi niezla robote koleczka cudo i silniczek VR ach... jak to teraz wszystko wyglada? wsio zalozone ?
aktualnie: Passat B6 HL, Passat B4 VR6
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
było: Passat B4 VR6, Satinsilber GTI 20Jahre, Colour Concept Variant AFN, Audi A6, Audi A4, Bora Variant TDI HL, Jetta A2 TDI
Re: VW Passat B3 GT VR6..
Hmm.. robi sie cos innego tak zwane G Sixtykepasa pisze:no Passiak robi niezla robote koleczka cudo i silniczek VR ach... jak to teraz wszystko wyglada? wsio zalozone ?
_/_/_/_/_/_/
-
- VR6 Rulezzz
- Kontakt:
VW Passat B3 GT VR6..
widze ze grubo mam jakas slabosc do czerwieni z czernia
VW Passat B3 GT VR6..
a co ze srebrnym VRem? i Golfem? nowy robi niezły szał, nie powiem.
You've got a Honda? Don't worry about it. Nobody is perfect.
Srebrny bedzie na sprzedaz, a golf na poczekalni narazieVanilla pisze:a co ze srebrnym VRem? i Golfem? nowy robi niezły szał, nie powiem.
_/_/_/_/_/_/
VW Passat B3 GT VR6..
Akeitsu, czerwoniec też pięknie się prezenci
Jesteś chłopie prawdziwy maniak
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
Akeitsu, na sprzedaż, mówisz? a mógłbyś na PW zdradzić jaka cena orientacyjnie?
You've got a Honda? Don't worry about it. Nobody is perfect.
-
- VR6 Rulezzz
- Kontakt:
VW Passat B3 GT VR6..
Akeitsu kiedy bedzie temat o: tak zwanym G Sixty ? jestem ciekaw jak to tam sie wszystko prezenci bo ta jedna fotka narobila apetytu
VW Passat B3 GT VR6..
Raczej zboczniecZybi236 pisze:Akeitsu, czerwoniec też pięknie się prezenci
Oj nie wiem, caly czas przy nim grzebie puki mam odrobine wolnego..kepasa pisze:Akeitsu,kiedy bedzie temat o: tak zwanym G Sixty ? jestem ciekaw jak to tam sie wszystko prezenci bo ta jedna fotka narobila apetytu
_/_/_/_/_/_/