przód raz hamuje raz nie!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Morton;]

przód raz hamuje raz nie!

Post autor: Morton;] » sob maja 15, 2010 19:45

witam mam taki problem auto mi raz hamowało elegancko raz pedał wpadał i ledwo co. wimienilem dzisiaj cylinderki i sprężynki z tylu odpowietrzyłem układ (napewno dobrze) i dalej to samo tylko ze jak teraz tył mam żyletę to wiem ze jak wcisnę pedał i wpadnie to blokuje tylko tyl przód zero nacisnę jeszcze raz i pedał twardy ja trzeba przód hamuje elegancko nie ma reguły kiedy tak się dzieje tylko ze coraz częściej co to może być papa serwo czy jak bo z deka niebezpieczne to sie robi. aha żadnych absów tył bębny 1.3 silnik :jezor:

Problem rozwiązany nowa pompa i hample żylety :okej:
Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 09:13 przez Morton;], łącznie zmieniany 3 razy.

Morton;]

Post autor: Morton;] » sob maja 15, 2010 20:01

właśnie ubywało ale cylinderki z tylu puszczały :grin: jak serwo to by chyba ciężej pedal bylo wcisnąć jak by nie działało tylko a nie takie cyrki to co zostaje papa do wymiany???

Morton;]

Post autor: Morton;] » sob maja 15, 2010 20:16

płyn dzisiaj wymieniłem z każdego odpowietrznika sikało az milo tloczki raczej odpadaja bo hample z przodu byly robione to pompa jednak będzie.

Awatar użytkownika
kajt
...
...
Kontakt:

Post autor: kajt » sob maja 15, 2010 22:07

Masz ten sam problem co ja, mi pedał wchodzi do podłogi. na 100 % pompa do wymiany.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”