listwa drzwi

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

bogmaj22
Użytkownik
Użytkownik

listwa drzwi

Post autor: bogmaj22 » sob maja 15, 2010 17:07

Czy można na oderwać listwę z drzwi i przykleić nową śwież po malowaniu?Czy nic się nie stanie?Myślałem,że stara będzie dobra ale okazało się,ze nie wygląda zbyt estetycznie.Rozebrałem drzwi do malowania,rozłączyłem instalację i zamknąłem drzwi kluczem.Teraz nie mogę otworzyć.Mam centralny zamek,słychać,że coś się dzieje gdy kręcę kluczem ale otworzyć się nie chce.Myślę,że może po podłączeniu instalacji wszystko wróci do normy?

bogmaj

wojtas46
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)

Post autor: wojtas46 » sob maja 15, 2010 18:23

Listwa jest klejona i są otworki prowadzące , jeżeli nową założysz estetycznie to będzie wszystko oki . Co do zamków to po podłaczeniu instalki wszystko powinno wrócić do normy

bogmaj22
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: bogmaj22 » ndz maja 16, 2010 10:33

Że listwa jest klejona i ma kołki to ja wiem chodzi o to czy jak zerwę starą listwę przyklejoną na świeżo pomalowane drzwi to nic się nie stanie z lakierem.Bo nie wiem czy lakier nie uszkodzi się.

bogmaj

poolak2006
Forum Master
Forum Master

Post autor: poolak2006 » pn maja 17, 2010 00:07

bogmaj22 pisze:Że listwa jest klejona i ma kołki to ja wiem chodzi o to czy jak zerwę starą listwę przyklejoną na świeżo pomalowane drzwi to nic się nie stanie z lakierem.Bo nie wiem czy lakier nie uszkodzi się.
Z tym to nie wiadomo co się stanie jak okaże się jak oderwiesz... wtedy będzie wiadomo jak jest pomalowane... swoją drogą to jak listwy były zdjęte to nie widziałeś że już kiepsko wyglądają?

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”