Witam
Posiadam Golfa IV variant, 2004r. Chciałbym zamontować wyłącznik poduszki pasażera. Czy jest to możliwe do wykonania?
Wyłacznik poduszki powietrznej pasażera
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Wyłacznik poduszki powietrznej pasażera
wszystko jest możliweZibiland pisze:Witam
Posiadam Golfa IV variant, 2004r. Chciałbym zamontować wyłącznik poduszki pasażera. Czy jest to możliwe do wykonania?
[ Dodano: 14 Maj 2010 14:05 ]
montujesz tak wyłącznik aby podczas wyłączenia poduszki zastępował ją rezystorem
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Re: Wyłacznik poduszki powietrznej pasażera
Ponieważ często jeżdżę z dzieckiem i jest ciężko jak siedzi z tyłukaterpi pisze:Zibiland a po co chcesz to robić?
Wiem ze można tak zrobić samemu ale czy serwis VW taka operacje przeprowadza?norek111 pisze:wszystko jest możliweZibiland pisze:Witam
[ Dodano: 14 Maj 2010 14:05 ]
montujesz tak wyłącznik aby podczas wyłączenia poduszki zastępował ją rezystorem
właśnie taki wyłącznik ma mój teściu i pomyślałem aby zamontować w swoim ale nikt nie potrafi mi odpowiedzieć czy jest taka możliwość .beetle pisze:mozna zdeaktywowac vag-commem
serwis to tez oczywiscie robi, mają nawet specjalne nalepki informacyjne do przyklejenia aby nie zapomniec co jest ustawione.
szkoda ze nie ma na stale wlacznika pod klucz jak jest w innych samochodach.
Gdy zadałem takie pytanie w serwisie VW, KIM tylko wzruszyli ramionami
[ Dodano: 10 Cze 2010 11:32 ]
Czy w któreś z wersji golfa 4 był fabrycznie montowany wyłącznik poduszki pasażera?
W instrukcji jest opis tego wyłącznika, poszedłem z tym do serwisu i byli tym bardzo zdziwieni. Szukaliśmy w ETKA 7 i tam nic nie ma, natomiast do audi 4 jest wszytko