Sterownik do 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Sterownik do 1Z
Drodzy kompani proszę o pomoc w ustaleniu kodu sterownika od golfa czy passata z silnikiem 1Z bez imobilaizera. Mam silnik już skompletowany i gotowy do swapa do T3, tylko trzyma mnie brak sterownika. Ten, który mam musi mieć imobilaizer. Czy jak bym kupił imobilaizer (kostka z klucza, pętla, to magiczne pudełko) od innego sterownika mugł bym go bez żadnych komplikacji zastosować do mojego sterownika? Raz jeszcze proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 21:33 przez piotr kęcik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- punxbrygade
- Mały gagatek
- Kontakt:
No miałem to napisać ze skrzynki od renowki sa dobre... dobre są też od passata..
Ja jeżdze na skrzyni AKG głowne 32/7 czwarty bieg wsadzony 0.78 wiec najszybsza skrzynia jaka była produkowana seryjnie od benzyny DJ. Jak byś chciał to posiadam skrzynie szybkie na dill
Ja jeżdze na skrzyni AKG głowne 32/7 czwarty bieg wsadzony 0.78 wiec najszybsza skrzynia jaka była produkowana seryjnie od benzyny DJ. Jak byś chciał to posiadam skrzynie szybkie na dill
T3 syncro AHU mTDI 11mm i narazie tylko to.. [url]https://picasaweb.google.com/punxbrygade/NaprawaSyncro#[/url]
- Adamm
- V.I.P.
- Auto: Octavia II BLS++ / Passat B4 1Z+
- Kontakt:
punxbrygade, widze ze z wawy jestes to bedziemy sie musieli kiedys zgadac co do skrzyni, to bys mi pomogl cos wykminic bo chce wrzucic 1Z i troszke go dlubnac, a ta skrzynia co mam juz ze zwyklym 1.9 TD robila sie za krotka ;p
Moje auto w budowie --> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245535
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
MASZ PROBLEM Z NASTAWNIKIEM?? --> napisz do mnie
mechanika pojazdowa aut grupy VAG
- punxbrygade
- Mały gagatek
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Szukając lepszych rozwiązań do t3 to wszędzie na świecie zakłada się skrzynie UN1. Co do passata to kolega Red z Gdańska przerobił skrzynię od B5 do t3. Jego przeróbka to odcięcie pbudowy sprzęgła i odwrócenie jej o 180 stopni względem reszty. Zmontowane ma to z silnikiem na pompowtrysku i chodzi mu jak przecinak. Ale co do tematu to jaki numer sterownika od golfa III nie miałby immo?