ok dzieki. Choć mm wiecej wiem tym mniej wiem. :)Ogolnie freestyle z tymi przewodami widzę. Każdy ma inaczejmate64 pisze:Generalnie u mnie ori przewody "wiły sie" po ramieniu belki, tak jakby był zostawiony zapas jakoś tak:

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ok dzieki. Choć mm wiecej wiem tym mniej wiem. :)Ogolnie freestyle z tymi przewodami widzę. Każdy ma inaczejmate64 pisze:Generalnie u mnie ori przewody "wiły sie" po ramieniu belki, tak jakby był zostawiony zapas jakoś tak:
nie da sięsas_gti pisze:mate64, to skasuj tego posta, bo po zmianie jego tresci sie niezly burdel zronil i nie wiadomo o co chodzi.
Zastnawiam się tylko dlaczego tutaj przewód nie jest zamocowany przy zacisku to takiego właśnie ucha tylko wisi sobie w powietrzu.mate64 pisze:. Przewody układaj od uszu do uszu i będzie gites.
Ponieważ ktoś go przykręcił do belki za pomocą blaszek i w ten sposób wyeliminował drgania.sas_gti pisze:Zastnawiam się tylko dlaczego tutaj przewód nie jest zamocowany przy zacisku to takiego właśnie ucha tylko wisi sobie w powietrzu.
tylko że ja mówię o tym elastycznym a nie tym sztywnym.Michaś_1977 pisze:Ponieważ ktoś go przykręcił do belki za pomocą blaszek i w ten sposób wyeliminował drgania.
jutro będę zamawiał nowe w ASO więc mogę dać znać ile kosztują. Podejrzewam, że nie będą drogie.marianmk2 pisze:czym je moge zastąpić??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości