A czy chciałem być ?Mack III pisze:co Ci powiem to Ci powiem, ale pierwszy na tych felach nie będziesz...
ps. on ma 18 cali jeżeli chodzi o czerwonego .............
Moderator: G0 Karcio
A czy chciałem być ?Mack III pisze:co Ci powiem to Ci powiem, ale pierwszy na tych felach nie będziesz...
NimaDj Darecki, trzy strony bicia piany a gdzie jakieś konkrety ?
no a nie? do tej pory nigdzie nie widziałem tych felg oprócz paru e36 i z trzech kompletów na allegro...A czy chciałem być ?
jeśli ten czerwony, to ma 8x17 et 42 i wyszedł całekiem spoko tylko gdyby clearów nie było...Dj Darecki pisze:ps. on ma 18 cali jeżeli chodzi o czerwonego .............
tlusty amerykan jezdzi jeppem automatem i to potrafi skrzynie zjebacMaciek23 pisze:po to zeby tlusty amerykanin nie przegapil ze sie wlaczyl
VW Mania jeszcze dalekoDj Darecki napisał/a:
Cytat:
Dj Darecki, trzy strony bicia piany a gdzie jakieś konkrety ?
Nima
w tym tygodniu może zacznę coś lakierować , farba i lakier już jest ..................
Się weź tam do roboty, bo naganna z wpisem do akt poleci
Nie trzeba , można opuścić jeszcze z 5 cm ale to i tak już koło się oprze na błotniku ..rysiektr pisze:się obetnie ze 2 zwoje i będzie dobrze
Stary lakier jest bardzo miękki więc polerowanie to bajkaduzy_przemo pisze:Dj Darecki, Nie no taki fachura od polerki pozwolił sobie na mazanie po czarnym lakierze. Widać bardzo lubisz uprawiać hardkorową polerkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości