tylko nie wiem czy nie wyglądało by glupio z listwa od CupryR?Frykas pisze:ta środkowa część zderzaka przedniego powinna byc czarna tak jak kiedys tez by sie bardziej komponowalo z tylnym Rlinem
[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Nie wiem od czego by tu zacząć, więc może najpierw się pochwalę, że mam w swoim pospolitym samochodzie coś z tego projektu zacnego - niby są to tylko borówkowe kratki nawiewów, ale i tak jestem z tego faktu niezmiernie dumny (mam nadzieję, że już mi wybaczyłeś, że nie chciałem Ci ich z powrotem odsprzedać)
Ale do konkretów - projekt przemyślany, świetnie wykonany, porządnie udokumentowany i przede wszystkim robiący niesamowite wrażenie
Autko jest ze wszech miar oryginalne, a przy tym nie jest przesadnie udziwnione, co raczej rzadko się w przyrodzie zdarza...
Podziwiam i gratuluje (no i co tu ściemniać... nieco też zazdroszczę) takiego podejścia do tematu modernizacji i realizacji planów!
Jeśli mogę coś zasugerować to przychylam się do tej opinii:
Ciekaw jestem co jeszcze można wymodzić z tego bielinka, więc oczywiście temat będzie nadal bacznie śledzony i pilnowany
Pozdravwiam i dużo $ życzę!
Ale do konkretów - projekt przemyślany, świetnie wykonany, porządnie udokumentowany i przede wszystkim robiący niesamowite wrażenie
Autko jest ze wszech miar oryginalne, a przy tym nie jest przesadnie udziwnione, co raczej rzadko się w przyrodzie zdarza...
Podziwiam i gratuluje (no i co tu ściemniać... nieco też zazdroszczę) takiego podejścia do tematu modernizacji i realizacji planów!
Jeśli mogę coś zasugerować to przychylam się do tej opinii:
A jak jeszcze zapodasz któreś z tych hebli pojawiających się w temacie na stronie 18 to będzie całkiem cudnie...Frykas pisze:ta środkowa część zderzaka przedniego powinna byc czarna tak jak kiedys tez by sie bardziej komponowalo z tylnym Rlinem
Ciekaw jestem co jeszcze można wymodzić z tego bielinka, więc oczywiście temat będzie nadal bacznie śledzony i pilnowany
Pozdravwiam i dużo $ życzę!
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
tez zastanawialem sie czy nie bedzie sie gryzlo z ta dokladka od cupry ale ja bym sprobowal ewentualnie na probe mozna czarna folia okleic zeby zobaczyc jak wyglada a jak bedzie dobrze to pomalowac na poczatku nie bylem przekonany do bolfa na prosiakach bo felgi z rantem pasowaly mi do niego idealnie ale powoli sie przekonuje po ostatnio dodanych fotach fajne te naklejki na tylnej szybie zawsze mi sie podobaly takie motywy na zagranicznych projektach
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no cóż, miałem okazje poznać właściciela osobiście ;] niestety auta nie widziałem, ale dobiliśmy interesu dobrego hehe
a co do samego projektu , jak dla mnie bajka, chociaż w tym pakiecie R-line progi 25j średnio pasują, ale to tylko taki jeden mały szczegół, który w zasadzie nie ma większego znaczenia
a co do samego projektu , jak dla mnie bajka, chociaż w tym pakiecie R-line progi 25j średnio pasują, ale to tylko taki jeden mały szczegół, który w zasadzie nie ma większego znaczenia
- luki07
- _
- Kontakt:
z tylu masz czarna wstawke wiec z przodu powinna byc tymbardziej, zobaczysz ze bedzie sie to lepiej komponowaloSebek pisze:tylko nie wiem czy nie wyglądało by glupio z listwa od CupryR?Frykas pisze:ta środkowa część zderzaka przedniego powinna byc czarna tak jak kiedys tez by sie bardziej komponowalo z tylnym Rlinem
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
10 hehe
a na poważnie ... auto świetnie zrobione
a na poważnie ... auto świetnie zrobione
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "