jak to zrobić? dzwonić co drugi dzień?zajac pisze: trzeba pogonic ubezpieczyciela zeby szybciej zaakceptował kosztorys

Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
2100 to dostalem z PZU za przerysowany lekko bok, ktory wystarczy umyc i nalozyc wosk i sladu nie mazajac pisze:Kri$, szkoda całkowita chyba będzie - jak tak to 2800 mysle
Rachunki/faktury musisz mieć najlepiej, za alu coś doliczą, oczywiście jak za zwykłe aluKri$ pisze:ze wspomne o tempomacie, turbinie, wtryskach, felgach?
ale teraz nie masz szkody w pzu tylko w największym krzaku na rynku czyli mtu.Kri$ pisze:2100 to dostalem z PZU
tak jak powyżej napisane jak masz faktury to i owszem , a jak nie masz to pa paKri$ pisze:turbinie, wtryskach, felgach?
Mechanika mam, generalnie chce wiedzieć czego mogę się spodziewać po likwidatorze z warty. ( przybliżonej kwoty wyceny. )jacekPlacekkk pisze:co ty chcesz walczyć! auto ma mniej jak 10 lat, wstawiaj do Aso i rób bezgotówkowo, chyba że masz jakiegoś dobrego i taniego mechanika, myślę że w
aso to będzie koszt z 7 - 9 tyś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości