Witam....
Mam problem typu takiego ze czasem jak jade na skreconych kołach to słysze takie pukniecie (pojedyńcze) doszedłem w szukajce w tym temacie ze moze to byc wina łozyska McPersona .....i tu mam jeszcze jedno pytanie czy jesli przy skrecie nie zawsze ale sie zdarza , to łozysko tam "przeskakuje" to moze miec wpływ na zbierznosc ???
uszkodzone łozysko McPersona ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lukiskwuki
- Użytkownik
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
lukiskwuki, na zbierznosc raczej nie ma ale jak je wymienisz to musisz jechac na zbieznosc i ustawic kat kola. polecam zmiane lozyska razem z tymi poduszkami amortyzatora
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- lukiskwuki
- Użytkownik
no włąsnie wiem ze trzeba ustawic to wszytko ...ale teraz mi to puka i dopiero doszedłem ze to moze byc to ..takie pojedyncze przeskoczenie ....czyli na geometrie i zbierznosc to niema wpływu ..bo kurde juz amorki zminiałem, i od tego czasu mam problem ze zbieznoscia gdzie przed zakupem było ok.....a ustawiałem juz u dwóch magików
[img]http://images40.fotosik.pl/279/144bed300257a022med.jpg[/img]
- Marcin TDI
- -Diesel Power-
- Kontakt:
mozliwe ze to moga tez poduszki dawac o sobie znac. lozysko to sie tam przewaznie zasyfia i ciezko chodzi i skrecajac kolami slychac jak sie poduszka razem z lozyskiem obraca i przy tym moze kierownica ciezej chodzic
MK4 Variant viewtopic.php?f=89&t=562077" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Koszt łożysk z poduszkami Febi 35 zł sztuka geometria i katy 70 zł
Równie dobrze sprężyna jakimś cudem może się obracać lub na poduszce jest luz i strzela
Równie dobrze sprężyna jakimś cudem może się obracać lub na poduszce jest luz i strzela
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- lukiskwuki
- Użytkownik