właśnie zczaiłem bo wróciłem kilka stron wsteczGoNzO !!! pisze:kaczy zdeżak na dupcie też już jest
GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
-
- Użytkownik
- Kontakt:
byłem u niego na odwiedzinach to mi nawet golfa nie chciał pokazać 2 felgi tylko zobaczyłem które leżały w garażu a tak na serio to czekam jak wszystko będzie poskładane, poprzykręcane, przyczepione, pomalowane itp bo zapowiada się ciekawie a spróbuj na Nysę nie przyjechać ..................................
kaczy wszystko będzie na Nysę gotowe, autko już jest rozebrane a jutro jedzie do lakiernika więc jestem dobrej myślikaczy pisze:byłem u niego na odwiedzinach to mi nawet golfa nie chciał pokazać 2 felgi tylko zobaczyłem które leżały w garażu a tak na serio to czekam jak wszystko będzie poskładane, poprzykręcane, przyczepione, pomalowane itp bo zapowiada się ciekawie a spróbuj na Nysę nie przyjechać ..................................
Sam wycinałeś w tej listwie otwory na obrysy ?? Prawie jak Ori blachy USA dla mnie konkuruja z naszymi tylko że brakuje w nich czcionki germańskiej która daje dużego uroku ,a nie nasza polska lipa
Moje MK IV
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
Otwory na obrysy sam wyciąłem, było to trochę czasochłonne ale jestem w pełni zadowolony z efektu Blachy będą takie jak w linku:kenzy17 pisze:Sam wycinałeś w tej listwie otwory na obrysy ?? Prawie jak Ori blachy USA dla mnie konkuruja z naszymi tylko że brakuje w nich czcionki germańskiej która daje dużego uroku ,a nie nasza polska lipa
http://lh6.ggpht.com/_9bC7r36cT18/SztiA ... C_0176.JPG