Gdzie dostac rozporke do 16v
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Gdzie dostac rozporke do 16v
Witam
Wiecie gdzie i za ile mozna kupic rozporke kielichow na przod i tyl do golfa 3 16v ???Wszedzie sa do zwyklych,domyslam sie ze chodzi o kolektor ssacy bo wystaje bardziej.
Z gory dziekuje.
PozdraVWiam
Wiecie gdzie i za ile mozna kupic rozporke kielichow na przod i tyl do golfa 3 16v ???Wszedzie sa do zwyklych,domyslam sie ze chodzi o kolektor ssacy bo wystaje bardziej.
Z gory dziekuje.
PozdraVWiam
Moje CA:
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Kabelki,Klotz LaGrande,Sound Qest.
Cdn....
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Tak wygląda dedykowana do 16v przednia :
Tylna nie robi różnicy.
Swojego czasu kupowałem taką dla siebie na Alledrogo, aktualnie nic nie ma ale musisz na bieżąco przeglądać no i niestety jest drugie tyle droższa co zwykla (299 zł), ew jak masz możliwość skołować od kogoś do 8v i przymierzyć czy podejdzie bo u niektórych widziałem zamontowane te zwykłe wiec pewnie jak się pokombinuje to też wejdzie
Tylna nie robi różnicy.
Swojego czasu kupowałem taką dla siebie na Alledrogo, aktualnie nic nie ma ale musisz na bieżąco przeglądać no i niestety jest drugie tyle droższa co zwykla (299 zł), ew jak masz możliwość skołować od kogoś do 8v i przymierzyć czy podejdzie bo u niektórych widziałem zamontowane te zwykłe wiec pewnie jak się pokombinuje to też wejdzie
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 11:43 przez Marko16v, łącznie zmieniany 2 razy.
Mk3 ABF, Mk2 1.6D, Vento 2.8 VR6, Mk2 1.8 RP - było, mineło...
Dzieki kolego za odp,poczekam moze jeszcze ktos sie wypowie w temacie.
"est drugie tyle droższa co zwykla (299 zł), "zdazylem sie przyzwyczaic ze do abf wszystko kosztuje x2
"est drugie tyle droższa co zwykla (299 zł), "zdazylem sie przyzwyczaic ze do abf wszystko kosztuje x2
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 15:34 przez RUCUS1910, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje CA:
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
- Ł-u-k-a-s-z
- Gadatliwa bestia
PROXII, Kolego jezeli masz takie zdolności to gratuluje
Mi sie raczej nie uda,moze gdyby blyla zwykla to bym sie za to zabral....
Szkoda ze taki maly odzew w temacie....bedzie trzeba szukac na gieldach i alledrogo.
PozdraVWiam
Mi sie raczej nie uda,moze gdyby blyla zwykla to bym sie za to zabral....
Szkoda ze taki maly odzew w temacie....bedzie trzeba szukac na gieldach i alledrogo.
PozdraVWiam
Moje CA:
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2
Powerbass L-10D w BR
u-dimension EL-D61
Cdn....
Alpine CDA 9812rb
PoweeBass L-60c
u-dimension glow2075 v2