GOLF 2 na MK4 :)

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Marcin_Cinek

GOLF 2 na MK4 :)

Post autor: Marcin_Cinek » pt sty 14, 2005 17:09

Witam
Mam duzy problem z zainstalowaniem zegraów z golfa 4 w mk2 poprostu sie nie mieszczą:(.Elektronika w porównaniu z tym monatrzen to frajer .Moze ktoś wie jak montować czy może jestem pierwsza osobą co chce dokonać takiego przedsięwzięcia:)) bardzo prosze o pomoc bo juz połamałem pół deski i weszły mi zegary ale nei wiem jak je zamontować :(((((. :otepienie:

Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
ygd
Prezes vwgolf.pl
Prezes vwgolf.pl
Auto: Audi S3
Silnik: AFN
Kontakt:

Post autor: ygd » pt sty 14, 2005 19:25

wyciągaj deskę, na stół z zegarami, bierz kawał blachy aluminiowej i rób z niej zaczepy (do deski i do zegarów :) przykręcasz na blachowkręty) ja tak robiłem mocowanie digifiza do deski mk3...jakoś się toto trzyma już pół roku.

W w-wie znam jedno mk2 z zegarami mk4... TDI PD w dodatku ;)

VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01

Marcin_Cinek

OK:) teżtak myslałem

Post autor: Marcin_Cinek » pt sty 14, 2005 22:22

Ale głównie to mi chodzi o o to że te zegary sa o wiele większe od golfa II :( i jaknawet je przykręce to na te blachę to po prawej jak i lewej stronie schowa mi sie ich część:(( i wogule jest tam cisno.I zastanawiam się czy jest sens mocować , może kupic deske od Golfa 3?.A tak na marginesie to jeszcze apropo licznika może ktoś wie czy w liczniku golfa 4 jest immbilaiser, bo jak go uruchamiam na krótko z 12 volt z zasilacza to uruchamia się ale od czasu do czasu coś piszczy i mryga lampa Immo :( .I nie wyświtla sie nic posrodku na tym wyświetlaczu , bo chyba nie mozliwe zeby w golfie 4 w liczniku nie było komputera pośrodku, to mnie bradzo zastanawie i bede kombinował z przewodami moze cos wyjdzie. :bajer:

Pozdrawiam

Marcin_Cinek

Post autor: Marcin_Cinek » pt sty 14, 2005 23:13

Czy może MFA ma swoje zasilanie i go nie podłaczyłem, teraz mi to wpadło do głowy:)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”