OLEJE MOTUL, MILLERS I LIQUI MOLY !!! FERODO !!! części !!!
Moderatorzy: QQxQ, Adek99, Borys
- andrew.zbyrko
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
elemenateur, Weso
prosiłbym o wycenę wraz z kosztami przesyłki dla mk4 110 KM asv 2001r:
Olej motul (półsyntetyk), filtr paliwa, oleju, powietrza, łożysko przedniego koła SKF (1 szt.), tuleja tylnej belki (1 szt. markowe), pzdrawiam
prosiłbym o wycenę wraz z kosztami przesyłki dla mk4 110 KM asv 2001r:
Olej motul (półsyntetyk), filtr paliwa, oleju, powietrza, łożysko przedniego koła SKF (1 szt.), tuleja tylnej belki (1 szt. markowe), pzdrawiam
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2010 10:39 przez rado_77, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam mam problem... Pękła mi łapa pod silnikiem i oparł sie na filtrze oleju i olej mi cieknie ale to nie problem i tak mialem zmianiac jakos teraz. Ale nie mam pojecia na jaki zmienic.
Czy dalej jezdzic na półsyntetyku czy przejsc juz na mineralke?? I jakiej firmy olej? Mobil?? Castrol?? Czy Motul?? Motul podobno lepszy ale jakie zauwazyliscie zmiany w pracy silnika biorąc pod uwage firme i rodzaj?
Dodam jeszcze ze silnik ma minimalne przecieki ale jeszcze mozna jezdzic na półsyntetyku... Chyba
I nie wiem co robic. A silnik to SB
Bierze mi około 700 ml od wymiany do wymiany czyli jakies 7000 km do 8500 km
Czy dalej jezdzic na półsyntetyku czy przejsc juz na mineralke?? I jakiej firmy olej? Mobil?? Castrol?? Czy Motul?? Motul podobno lepszy ale jakie zauwazyliscie zmiany w pracy silnika biorąc pod uwage firme i rodzaj?
Dodam jeszcze ze silnik ma minimalne przecieki ale jeszcze mozna jezdzic na półsyntetyku... Chyba
I nie wiem co robic. A silnik to SB
Bierze mi około 700 ml od wymiany do wymiany czyli jakies 7000 km do 8500 km
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3211521#3211521
witaj. jakis czas temu zamawialem od ciebie oleje motula. jestem bardzo zadowolony z interesow z toba dlatego chcialbym ponownie zakupic kilka rzeczy. a mianowicie:
-motul 6100 synergie+ 10W40 półsyntetyk bańka 5L
-filtr oleju manna albo kentecha do audi 80 B3 1.6TD silnik RA 1988r. (ostatnio mialem bodajrze kentecha OC51)
- filtr powietrza rowniez manna albo kentecha (ew podaj mi tez cene jakiegos tanszego typu filtron)
ile razem chcialbys za taki zestaw czesci i ile za koszty przesylki?
odpowiedz na pw, jakby co
-motul 6100 synergie+ 10W40 półsyntetyk bańka 5L
-filtr oleju manna albo kentecha do audi 80 B3 1.6TD silnik RA 1988r. (ostatnio mialem bodajrze kentecha OC51)
- filtr powietrza rowniez manna albo kentecha (ew podaj mi tez cene jakiegos tanszego typu filtron)
ile razem chcialbys za taki zestaw czesci i ile za koszty przesylki?
odpowiedz na pw, jakby co
Seat Toledo 1.9TDI 110KM
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211027
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=211027
Witaj,
Proszę o wycenę zestawu: filtry powietrza, oleju, kabina (MANN) oraz olej MOTUL + przesyłka
do autka
Golf 4; 1,9 TDI 90KM, ALH
Masz może termostat do takiego auta ? (Wahler lub inny dobry)
Pozdr.
Proszę o wycenę zestawu: filtry powietrza, oleju, kabina (MANN) oraz olej MOTUL + przesyłka
do autka
Golf 4; 1,9 TDI 90KM, ALH
Masz może termostat do takiego auta ? (Wahler lub inny dobry)
Pozdr.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 21:21 przez Tics, łącznie zmieniany 2 razy.
średnica tulei 69 mm,Weso pisze: Olej Motul 6100 Synergie 10w40 - 98 zł
filtr oleju MANN - 22 zł
filtr poweitrza MANN - 29 zł
filtr paliwa MANN - 72 zł
łożysko koła przedniego SKF -140 zł, ale tutaj bardziej polecam łożysko FAG - 114 zł
która tulejka tylniej belki? bo są 2 różne na strone
Pozdrawiam
Krzysiek
ok, a macie może przeguby ? jeśli tak również prosiłbym o cenę , pzdrWeso pisze:jaarek_tdi napisał/a:
witam, potrzebuje znać koszt filterków z przesyłką :
-filtr powietrza
-filtr przeciwpyłkowy
-filtr paliwa
Golf 3 AHU , pozdrawiam
witam,
filtr powietrza MANN - 27 zł
filtr przeciwpylkowy MANN z weglem - 53 zł, bez wegla - 27 zł
filtr paliwa MANN - 41 zł
przesylka 20 zł przy wplacie na konto, 25 zł za pobraniem
pozdrowionka
Tylko ja i moja przestrzeń ...