[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- ksieciunio000000
- Ma gadane
- Kontakt:
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
hehehe.. jedno foto przypomina mi moje w podpisie :green_fuck:
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
POOREK, i jak sie jezdzi tak nisko?? mocno ociera??
ps: zapraszam do mnie foty letni setup :green_fuck:
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
w takim razie mamy podobne gusta a aparat nie jest mi obcy dzięki raz jeszczeZybi236 pisze:POOREK, ostatnia sesyjka super wyszła no i w ogóle co ja tu będę się rozpisywał... Golfer i mody na najwyższym poziomie o super guście już nie wspomnę Golf rozj,ebał mnie jak gnój po polu
zgadzam się, choć zawsze dąży się do tego żeby było jeszcze doskonalejdarekmk3 pisze:POOREK jest w pyte
dzięki_Daniel_ pisze:śliczny golfik a wszystkie zmiany na duży +
czy wielką to nie wiem, ale jakąś na pewno dzięki wielkieksieciunio000000 pisze:Golfik godny podziwu:) czerwone koła robia wielka robote:)
zapraszam do mnie
Herbi, wierz mi lub nie ale to czysty przypadek że przejeżdżałem przez ten mostek a foty robiłem dosłownie zatrzymując się co chwile w innym miejscu na objeździe pobliskich wiosek tyle że twoja ściera mieści się "pod" barierki a mój parch nie :green_fuck:herbiasty pisze:hehehe.. jedno foto przypomina mi moje w podpisie :green_fuck:
jest dobrze, raz na tydzień michą lub końcówką wahacza przypierniczę gdzieś że cały samochód zadrży lekkie przycierki dokładką to z czasem sama przyjemność jak dla mnie co do obcierania to na hopkach poprzecznych na drodze się zdarza ale jak jadę 80-100 km/h to raczej nikłe prawdopodobieństwo muszę pozaklepywać ranty żeby móc posadzić trochę niżej tył to stoi w górze w stosunku do przodu no i na koleinach trzeba uważać czyt. jazda po garbachBroda6666 pisze:POOREK, i jak sie jezdzi tak nisko?? mocno ociera??
ogólnie ostatnio miałem przyjemność stania obok golfa który wyglądał identycznie jak mój, w momencie nabycia go przeze mnie pamiętam jak dziś, jak pierwszy raz podjechałem i stanąłem, autka były jak bliźniaki (można porównać do pierwszych fot) czyli ta sama wersja, tyle samo klamek, wszystkie lampy takie same, taki sam kolor, itp zdjęcia słabe, ale coś widać oceńcie sami, ale chyba różnica jest
auto śmiga na co dzień, przyciąga uwagę i godnie reprezentuje forum vwgolf czyli jest ja ma być
pozdrawiam everybody
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
POOREK, a miales do mnie zajrzec draniu :green_fuck:
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Broda6666 co się spinasz nie da się do wszystkich naraz a czytać też trzeba więc spokojnie bo forum nie jest po to kto pierwszy ten lepszy
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
POOREK, spoko przeciez wiem
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
oby pogoda dopisała będzie okazja pooglądać, pogadać, strzelić piwko i może jakąś wspólną fotę godny okaz przy którym mój gofer się umywa... więc okazja do wspólnej foty jestZybi236 pisze:Obowiązkowo będęPOOREK pisze: zapraszamy na majoVWkę
będą inne, obiecuję ale niestety nie teraz $$$Frykas pisze:lampy tylne obowiazkowo do zmiany zupelnie nie pasuja do stylu auta
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
foto porownawcze robione w rdm na ulicy zeromskiego wiem bo mieszkam niedaleko
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+