jest sporo sporo lepszych a co do golfa to nspytaj właścićela golfa,co ma do powiedzenia o kadecie,aaa i jeszcze tam był ABF 195PS teżpo zadzie dostał :green_fuck:xxxGlaDxxx pisze:z każdego tematu w jakim udziela się marcin 78 wychodze z założenia że silnik c20xe w kadecie to i bolid formuły 1 by pogoniłchyba lepszego silnika w historii motoryzacji nie wymyślili
no no w corsie też mamy i daje radewozekGTD pisze:bardzo dobry silnik ten c20xe ale slyszalem ze takiego kadeta pogonil kiedys uzykownik zaprzal swoim 130KM 1.6TD a przeciez nie oszukujmy sie SB to dymiaacy zolwik tak wiec mysle ze dla w miare mocnego TDI to zaden przeciwnik. Oczywiscie w przedziale okolo 150KM to najlepszy silnik z tamtych lat wsrod niemieckich marek ale niestety motoryzacja zna budy lzejsze niz kadzior a silniki mocniejsze i nowoczesniejsze.
Zapraszam! ze startu oczywiście cztery łapy ale chwila i po bóluxxxGlaDxxx pisze:no w sumie 165 konne tdi w IV mogło by dostać w ciry od kadetta GSI, ale zauważ że to jest 4motion takze z kreski wyrywa do przodu jak szalonechetne zobaczyłbym taki wyscig i chętnie przejechalbym sie takim kadettem bo nie mam pojecia jak to idzie
no nie powiedziałbym, jeśli mówisz o prędkościach w granicach 160 km/h bo przy tej prędkości kadett się ze mną wyrównał to gratulujemarcin 78 pisze:ale chwila i po bólu
jak znasz kierowce AUDI to spytaj go, jak się zdziwił...marcin 78 pisze:ale coś mi sie nie chce wierzyć że obiechałeś mietka
ja też chętnie pojade z vectrą.....marcin 78 pisze:stane vectrą bo dostał potężnie jak na tą moc
xxxGlaDxxx pisze:a co jest trudnego w sciganiu sie automatem ? kierownik ma za krótkie nogi i gazu do konca nie wciska?
hmmm dostane baty dopiero głowice wymieniłem bo pękłapusty pisze:jak znasz kierowce AUDI to spytaj go, jak się zdziwił...marcin 78 pisze:ale coś mi sie nie chce wierzyć że obiechałeś mietka
no w ABF-ie Yahoo'a napewno cos niebangla, bo ze mna też przegrał, wiem że z wybierakiem mu się coś znów posypało..ja też chętnie pojade z vectrą.....marcin 78 pisze:stane vectrą bo dostał potężnie jak na tą moc
no chyba nie powiesz że kadett waży prawie 1,5 tonymarcin 78 pisze: te same wagi tylko
troszeczke...marcin 78 pisze:mocy więcej
no ale przecież masz ten sam motor co w kadeciemarcin 78 pisze:dostane baty dopiero głowice wymieniłem bo pękła
eee myślę że ponad 1000kg to waży. Czyli różnica jest bardzo dużo w wadze.... Czego marcin 78, chyba nie bierze pod uwagę??bradley pisze:Kadzio z 950kg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości