[ mk3 GT TDi ] by mcsym
Moderator: G0 Karcio
AdamGOLFIII, dzięki, ogólnie mam wrażenie, że na fotkach wychodzi nieoc inaczej niż jest w rzeczywistości. Dla mnie efekt jest taki jak chciałem, miało być czarno, nisko i szeroko. W tym sezonie się już raczej nic nie zmieni. Co najwyżej będą zderzaki i grill malowane, bo są dosyć kiepskie.
arturkw, lepiej, nie lepiej, jeździłem cały zeszły sezon i mi się znudziły.
pczerniej, to Ty byłeś w Rothenburgu? czemu nie przyszedłeś pogadać?
wandal, efekt jest słabo widoczny, bo tak miało być. Fiolet to tylko dodatek który mial być w mocnym słońcu widoczny
SToRM, dzięki. Doszły mnie słuchy, że Twój się też już pomału robi myślę, że niebawem wpadniemy z vwosiem oblukać
arturkw, lepiej, nie lepiej, jeździłem cały zeszły sezon i mi się znudziły.
pczerniej, to Ty byłeś w Rothenburgu? czemu nie przyszedłeś pogadać?
wandal, efekt jest słabo widoczny, bo tak miało być. Fiolet to tylko dodatek który mial być w mocnym słońcu widoczny
SToRM, dzięki. Doszły mnie słuchy, że Twój się też już pomału robi myślę, że niebawem wpadniemy z vwosiem oblukać
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
sprzedałes je czy masz jeszcze? niechcesz ich sprzedac?mcsym pisze:arturkw, lepiej, nie lepiej, jeździłem cały zeszły sezon i mi się znudziły.
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
obecny KwiatkoVWóz
szkoda przygarnoł bym je kurde moze i ciekawa ta szeroka stal:) a jakie dokładnie jej dane? et szerokość i oponki? 16 nie chciales?mcsym pisze:sprzedane
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
obecny KwiatkoVWóz
obecny KwiatkoVWóz
et nieznane, przód 8 cali 185/45, tył 9 cali 195/45. 16 nie chciałem, miało być nisko.kurde moze i ciekawa ta szeroka stal:) a jakie dokładnie jej dane? et szerokość i oponki? 16 nie chciales?
haha, dobre oko ja siedziałem wtedy w takiej starej złotej jettcie na ML Chciałem zobaczyć golfa w ruchu, bo nie miałem okazji, poza tym widziałem tą łezkę w oku Krzyśka, że nie ma czego prowadzić to mu dałem trochę pokierować..:VoyteQ:.. pisze:teee Panie... a czy mi sie wydaje, czy prowadzi vwosiu a nie Ty ?? ładnie to go tak do wszystkiego wykorzystywać ??
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]
_asmo_, trochę z chłopakami się znam, co prawda nie byliśmy nigdy "wspólnie" na zlocie, ale nie raz byliśmy na tym samym - wtedy jak jest okazja to gadamy
vwosiu, hehe właśnie widzę, że jakieś takie "awangardowo" kadrowane
ale nie dziwię Ci się, też chciałbym porobić fotki mojego auta w czasie jazdy, ale jakoś nie mam ogarniętego kierowcy jak są dobre warunki do fotek
vwosiu, hehe właśnie widzę, że jakieś takie "awangardowo" kadrowane
Tylko pamiętaj, że On ma wprawę w kasacji samochodówmcsym pisze:poza tym widziałem tą łezkę w oku Krzyśka, że nie ma czego prowadzić to mu dałem trochę pokierować
ale nie dziwię Ci się, też chciałbym porobić fotki mojego auta w czasie jazdy, ale jakoś nie mam ogarniętego kierowcy jak są dobre warunki do fotek