[mk4] poziom paliwa

TDI, TD, D.... Piszemy tutaj TYLKO O PROBLEMACH Z SILNIKAMI DIESLA!

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

DiTus
Nowicjusz
Nowicjusz

[mk4] poziom paliwa

Post autor: DiTus » ndz kwie 25, 2010 19:44

wiem, ze rozwiązanie problemu z wskaźnikiem poziomu paliwa należy szukać pod tylnim siedzeniem...

zatrzymałem się na etapie wyjęcia pływaka z baku po pół godzinie udało mi się odkręcić nakrętkę przytrzymującą pływak. ale za chiny nie wiem jak wyjąć przewody paliwowe...
nie chcę czegoś wyrwać na siłę, może mi ktoś powiedzieć jak wyjąć pływak z baku?? na moje oko trzeba te przewody jakoś odłączyć... ALE JAK??? :goof:
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 19:45 przez DiTus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rafał 21
Forum Master
Forum Master

Post autor: Rafał 21 » ndz kwie 25, 2010 19:50

wiem, ze rozwiązanie problemu z wskaźnikiem poziomu paliwa należy szukać pod tylnim siedzen
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279922 te dwa przewody się odpina. trzeba nacisnąć na te złączki (najlepiej wymacać) i łatwo zejdzie. :grin: :bajer:
Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 19:52 przez Rafał 21, łącznie zmieniany 1 raz.

Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!

DiTus
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: DiTus » pn kwie 26, 2010 11:51

Rafał 21 pisze:
wiem, ze rozwiązanie problemu z wskaźnikiem poziomu paliwa należy szukać pod tylnim siedzen
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=279922 te dwa przewody się odpina. trzeba nacisnąć na te złączki (najlepiej wymacać) i łatwo zejdzie. :grin: :bajer:

thx, wskaźnik już "bangla jak ta lala" :pub:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki Diesla-problemy dotyczące tylko silników”