Wycieraczki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wycieraczki
1.
Witam mam pytanie - problem . Otoz jak chce spryskac szybeprzenia to jak przyciagam do siebie ta lapke to nic nie leci i nawet wycieraczki nie chca ruszyc, ale normalnie wycieraczki chodza tylko przy probie spryskania szyby nic sie nie dzieje co moze byc przyczyna??
2.
Tylna tez wogole nie reaguje na nic stalo sie tak po zimie moze byc to wina silniczka?? jakas rada
Witam mam pytanie - problem . Otoz jak chce spryskac szybeprzenia to jak przyciagam do siebie ta lapke to nic nie leci i nawet wycieraczki nie chca ruszyc, ale normalnie wycieraczki chodza tylko przy probie spryskania szyby nic sie nie dzieje co moze byc przyczyna??
2.
Tylna tez wogole nie reaguje na nic stalo sie tak po zimie moze byc to wina silniczka?? jakas rada
Kazdy jest szybki, ale czerwone najszybsze
- wasiak
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
1 rozbierz manetkę tam dość często nie łączy ten włącznik
2 bardzo możliwe ze kable ci się przecięły
najprawdopodobniej w okolicach przejścia z budy do klapy
zdejmij gumę na klapie od strony kierowcy i sprawdź czy kable sa cale
oraz czy izolacja nie przetarła się gdzieś
2 bardzo możliwe ze kable ci się przecięły
najprawdopodobniej w okolicach przejścia z budy do klapy
zdejmij gumę na klapie od strony kierowcy i sprawdź czy kable sa cale
oraz czy izolacja nie przetarła się gdzieś
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=190127 MOJE MK2 2E ZAPRASZAM
dzisiaj przypatrzylem sie na te przekazniki i powiem szczerze nie widzialem zadnego o numerze 99
to moze siadczyc o tym ze nie mam sprywskiwaczy szyby przedniej??
bo tyl jakos dziala ale po zimie przestala wogole wycieraczka pracowac
gdzie mozna kupic taki przekaznik
[ Dodano: 25 Kwi 2010 23:54 ]
najlepiej jak by ktos mial fotke calej tej skrynki z bezpiecznikami i przekaznikami to bym sobie porownal jak to wyglada z moim

bo tyl jakos dziala ale po zimie przestala wogole wycieraczka pracowac
gdzie mozna kupic taki przekaznik
[ Dodano: 25 Kwi 2010 23:54 ]
najlepiej jak by ktos mial fotke calej tej skrynki z bezpiecznikami i przekaznikami to bym sobie porownal jak to wyglada z moim

Ostatnio zmieniony ndz kwie 25, 2010 23:25 przez obelx1, łącznie zmieniany 1 raz.
Kazdy jest szybki, ale czerwone najszybsze