Potrzebuję wsad eerpom do licznika 1J0919880D mmo
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebuję wsad eerpom do licznika 1J0919880D mmo
Witam. Mam problem z licznikiem a właściwie ze wskaźnikiem temperatury który zle pokazuje temperaturę. Dzieje się to od momentu wgarnia innego wsadu eeprom niestety oryginalny został skasowany a znaleziony w sieci nie do końca działa jak należy.
W związku z tym szukam kogoś kto albo posiada taki wsad albo posiada licznik o numerze 1J0919880D MMO i sczytałby eerprom i mi udostępnił.
W związku z tym szukam kogoś kto albo posiada taki wsad albo posiada licznik o numerze 1J0919880D MMO i sczytałby eerprom i mi udostępnił.
-
- Forum Master
Dzięki. Jak tylko się za to wezmę napiszę o efektach. Pozdrawiam. Punkciki poleciały 
No i udało się. Choć dopiero na 3 wsadzie wszystko działa jak należy. Na dwóch wsadach przebieg był 0 i nie dało się go zmienić. Temat do zamknięcia.

No i udało się. Choć dopiero na 3 wsadzie wszystko działa jak należy. Na dwóch wsadach przebieg był 0 i nie dało się go zmienić. Temat do zamknięcia.
Ostatnio zmieniony pn kwie 26, 2010 14:07 przez erikt65, łącznie zmieniany 2 razy.