[GOLF MK2] nowe mody na A.D. 2011
Moderator: G0 Karcio
Wkurza mnie bardzo ciemność z tyłu w golfie i planuje władować w tylne boczki takie lampki
Pytanie jak to waszym zdaniem będzie wyglądać?? Niestety miejsca w podsufitce nie ma, w słupkach też nie (mam regulacje)[/quote]
Jak będziesz w stanie odbiec troszkę od made in vw, to proponuje lampkę z bagażnika jeepa cherokee. Żeby ją zapalic wystarczy dac jej klapsa. Fajny patent
Pytanie jak to waszym zdaniem będzie wyglądać?? Niestety miejsca w podsufitce nie ma, w słupkach też nie (mam regulacje)[/quote]
Jak będziesz w stanie odbiec troszkę od made in vw, to proponuje lampkę z bagażnika jeepa cherokee. Żeby ją zapalic wystarczy dac jej klapsa. Fajny patent
Lampki z Audi się sprzedały zanim je zdążyłem znaleźć. Chyba klient z podsufitką zabrał. Ja jutro jadę po trochę nierdzewki do wielkiego miasta. Brakło mi dwóch redukcji, trochę rury i kilku kolanek na barana. Za to dzisiaj przyszła paczka z tym
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us