Montaż radia
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Montaż radia
Niestety kupiłem swojego Golfa 2 bez radia. Chciałbym w najbliższej przyszłości założyć do niego radio niestety mam pewien problem otóż przewody które powinny iść do owego radia są poucinane ponadto nie mam zielonego pojęcia jakie radio w ogóle kupić? Czy nowe radio będzie pasowało czy może poszukać jakieś starsze używane? Czy potrzebne mi są jakieś wymiary tego radia czy wszystkie są uniwersalne? Wiem że pewnie zadaję głupie pytania ale prosiłbym o pomoc.
Ostatnio zmieniony czw kwie 22, 2010 20:56 przez pikus91, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio
Witam
Zna ktos moze model radia audiolink ct-800mp3? Niedawno kupilem takie ale mam problem z odtwarzaniem plyt, ogolnie wma, mp3 itp. Caly czas wyskakuje mi error-04 a w instrukcji nie ma słowa o czyms takim... . Resetowałem je juz kilka razy, Tuner działa bez zarzutów i Aux rowniez.
Zna ktos moze model radia audiolink ct-800mp3? Niedawno kupilem takie ale mam problem z odtwarzaniem plyt, ogolnie wma, mp3 itp. Caly czas wyskakuje mi error-04 a w instrukcji nie ma słowa o czyms takim... . Resetowałem je juz kilka razy, Tuner działa bez zarzutów i Aux rowniez.
Ostatnio zmieniony pt kwie 23, 2010 22:40 przez Bazio112, łącznie zmieniany 1 raz.