Aby do browarni dojechac hehehe a na zakupy to pozycz od brata pod pretekstem przejazdzki heheheKaeROeS pisze:ja do polowy sklepow nie dam rady wjechac a pozatym na drogach wszedzie dziury, hopki itd
MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Maly update, sprzedalem zimowe felgi od RS6 a zakupilem komplet takich oto felg o dziwnej nazwie Manaray Dish. Dosc tanio je kupilem wiec zastanawiam sie czy nie odnowic ich i sprzedac chociaz z drugiej strony chyba by fajnie wygladaly na moim szrocie w zimie. A wiec mam dwa pomysly co z nimi zorbic.
1.Wszystko wypolerowane.
2.Wpolerowane ranty i srodki ale bokli pomiedzy ramionami pomalowane na zloto i tak samo wszystkie srubki.
Ktora wam sie opcja bardziej podoba? Ja w sumie sam niewiem czy tez zloty kolor to dobry pomysl ale znudzily mi sie juz calkiem wypolerowane kola.
17x8et35, 17x9et40
1.Wszystko wypolerowane.
2.Wpolerowane ranty i srodki ale bokli pomiedzy ramionami pomalowane na zloto i tak samo wszystkie srubki.
Ktora wam sie opcja bardziej podoba? Ja w sumie sam niewiem czy tez zloty kolor to dobry pomysl ale znudzily mi sie juz calkiem wypolerowane kola.
17x8et35, 17x9et40
:mk3:
Czerwony środek.
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 11:54 przez becior, łącznie zmieniany 1 raz.
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
Hehe w sumie to patrza sie ludzie, szczegolnie jak chce gdzies wjechac i musze bokiem auto dac zeby nie obedrzec nic. A co do lasek to moja zonka jezdzi golfem wiecej niz ja wiec wiecej na nia sie ogladaja.castillo20 pisze:Fura jest mega wypas i wiesz co zawsze mnie to interesowało jak to jest jak takim wypasionym golfem jeździsz po mieście to ludzie się oglądają za autem ?? Bo pewnie nie za dużo takich aut jeździ po USA, a fura robi mega wrażenie, laski muszą lecieć pozdrawiam
:mk3: