U porzadnych tunerow np. w Dynosofcie jesli zrobil bym program a w pozniejszym czasie dolozyl wtryski to korekta jest za darmo.castillo20 pisze:Plus dla ciebie że przynajmniej skończyłeś zakładać nowe tematy, ale szukajki to ty dalej nie opanowałeś Więc tak ja też mam ALH 90 koni i też miałem wcześniej chiptuning przed wtryskami i nadal tak jeżdżę bez korekty już prawie rok. W ALH nie trzeba koniecznie robić tej korekty bo kąt wtrysku wybitnie się nie zmienia więc możesz jeździć są jednak minusy takiej jady bez korekty. Po pierwsze przy pełnym bucie dymi, ale to akurat różnie bywa w każdym aucie inaczej. Po drugie możliwe, że moment obrotowy będzie tak ustawiony że padnie ci szybko sprzęgło tak jak u mnie Po trzecie jak zrobisz korektę to zapewne jeszcze trochę koni ci przybędzie. Daję ręke obciąć że byłeś u jakieś tunera co robi gotowce a więc jak zawitasz do jakiegoś poważnego zakładu to niestety korekty tańszej ci nie zrobią tylko od początku cały program czyli drożej wyjdzie no chyba że chcesz wracać do tego mega tunera z allegro to szybko auto ci padnie.
W Comsporcie jest chyba podobnie.