GTI Edition by Zybi236
Moderator: G0 Karcio
jednak bez sierpów lepiej wyglądał a na listwach od Cl to już całkiem była by bajka tył jednak niżej musi być mniej więcej tak jak przód MTS nie jest twardym Gwintem z tego co czytałem .
Byłem wczoraj w słupsku i jak zwykle nikogo nie ma co wy robicie wieczorami ??
ale musimy się ugadać i przejechać żebym zobaczył jak ta zaniecha pracuje:P
Byłem wczoraj w słupsku i jak zwykle nikogo nie ma co wy robicie wieczorami ??
ale musimy się ugadać i przejechać żebym zobaczył jak ta zaniecha pracuje:P
No to czekam niecierpliwie jak u siebie zdejmiesz sierpy i szerokie listwy z czerwonym GTI i zaklepiesz ranty oraz założysz wąskie listwy :green_fuck:BialyUst pisze:jednak bez sierpów lepiej wyglądał a na listwach od Cl to już całkiem była by bajka
Co ja qrwa poradzę, że nikt w Wolfsburgu nie wpadł na pomysł, żeby wzorem listew od CL'a wyprodukować krótkie zakończenia do szerokich listew zamiast sierpów
P.S. Jak będziesz miał tyle lat co ja to w niedzielne popołudnie/ wieczór będziesz chodził z żoną i dzieckiem na spacer itp pierdoły
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
nie Spinaj się tak :PP ja tu nie pisałem żeby cie zdenerwowaćZybi236 pisze:No to czekam niecierpliwie jak u siebie zdejmiesz sierpy i szerokie listwy z czerwonym GTI i zaklepiesz ranty oraz założysz wąskie listwy :green_fuck:BialyUst pisze:jednak bez sierpów lepiej wyglądał a na listwach od Cl to już całkiem była by bajka
Co ja qrwa poradzę, że nikt w Wolfsburgu nie wpadł na pomysł, żeby wzorem listew od CL'a wyprodukować krótkie zakończenia do szerokich listew zamiast sierpów
P.S. Jak będziesz miał tyle lat co ja to w niedzielne popołudnie/ wieczór będziesz chodził z żoną i dzieckiem na spacer itp pierdoły
BialyUst, kto tu się spina i denerwuje
ale i tak jak Cię dorwę to utopię w kanale portowym
ale i tak jak Cię dorwę to utopię w kanale portowym
Ostatnio zmieniony wt kwie 20, 2010 07:23 przez Zybi236, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt: