Silnik Diesla-problemy dotyczące tylko silników
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Silnik Diesla-problemy dotyczące tylko silników
Witam wszystkich! Mam wielki problem żonka zajechała mi silnik to znaczy rozwaliła miche i pojechala bez oleju! Zajechany silnik to AHF 1,9 TDI 110 km z 99 roku kuzyn przywiuzł mi 1,9 TDI AGR 130 km z 2002 ROKU lecz nie pasuje może wiecie kto by mial AHF i chciał sie wymienić na AGR! albo co moge zrobić by przypasowal z góry dziekuje za odpowiedz!
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ZbyszekGolf, obydwaj jesteście w blędzie. AGR nie ma 130KM i nie jest na pompowtryskach. powinien pasować tylko osprzęt przeżucasz z silnika AHF ale poza układem paliwowym . i zewnętrznym osprzętem nic się nie będzie nadawać.
turbina napewno padła albo ma uż takie luzy że tylko patrzeć jak się rozpadnie.
AGR ma 90KM i turbo na WG
breting, poszukaj sobie turbiny od AHF ASV AWX AVF lub ARL i przełoż swoj osprzęt na ten słupek silnika. będzie pasował jeśli nie pomyliłeś się przy symbolach, bo to są te same silniki ale z różnym osprzętem i różnymi programami.
turbina napewno padła albo ma uż takie luzy że tylko patrzeć jak się rozpadnie.
AGR ma 90KM i turbo na WG
breting, poszukaj sobie turbiny od AHF ASV AWX AVF lub ARL i przełoż swoj osprzęt na ten słupek silnika. będzie pasował jeśli nie pomyliłeś się przy symbolach, bo to są te same silniki ale z różnym osprzętem i różnymi programami.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: