[MK3] Silnik AHU i 1Z
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- jacekPlacekkk
- zbieram na tjuning
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- jacekPlacekkk
- zbieram na tjuning
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
- bradley
- Forum Master
tjwasiak, ja mam 1Z z 16bitem oryginalnie. Nic nie bylo ruszane. Rocznik 96 wiec juz wkladali co popadnie.
Np. mialem wiazke licznika przystosowana pod MFA jak i wiazke manetka-bezpieczniki pod MFA a w ogole manetki MFA i reszty nie mialem zalozonej. A tempomat za to byl.
Np. mialem wiazke licznika przystosowana pod MFA jak i wiazke manetka-bezpieczniki pod MFA a w ogole manetki MFA i reszty nie mialem zalozonej. A tempomat za to byl.
VW Vento 1.9TDI 1Z++ :)
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
[i]Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0[/i]
A pozostałe wyposażenie jak od roku modelowego '96 czy też misz masz? Widziałem już wiele różnych kombinacji, niestety z reguły jest to wynik prawie 15 lat użytkowania auta przez różnych użykowników... W każdym razie - dokumentacja, czy to VAG, czy Bosch nie przewiduje wariantu 1Z + 16bit... Nie przewiduje paru innych rzeczy które widziałem, również wyglądających na seryjne, więc nie ma co się upierać.bradley pisze:tjwasiak, ja mam 1Z z 16bitem oryginalnie. Nic nie bylo ruszane. Rocznik 96 wiec juz wkladali co popadnie.