Witam
Pytam z ciekawosci,ale nie ukrywam ze chcetnie bym sie skusil na taki gadzet;p
chociaz niektorzy twierdza w mojej "wsi"ze klima manualna moze bardziej chlodzic nic climatronic
w climatroniku mozna ustawic 18stopni najmniej(prawda?)a w manualu niema zakresu tak wiec wkrecaja ze moze jest i mniejszy przedzial stopni
znalazlem oferte kolesia ktory z manuala robi climatronik i kasuje za to 1600zl
ale czy to duzo?malo?
warto?
ponoc 3eba wszystko moje(manual klime)out i wrzucic kpl climatronik(prawda)
nie da jakos sie dolozyc co mojego manuala czegos z climatronika?tylko 3eba wszystko wyrzucic?
odwdziecze sie ++++sami
Klimatyzacja manualna->climatronic warto?duzo roboty?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Klimatyzacja manualna->climatronic warto?duzo roboty?
mk3,mk3 GTI Edition,RMC 2.0 16v,mk4 ALH,A4 B6 AWX S-line,Skoda Octavia II RS 170PS,polo 9n2 ASZ 131ps+,Golf V TOUR TDI 08r.,PSA HDI,BMW E60 525d,Leon BLS FR,mk6 2.0 TDI CR Carat,Seat Ibiza 1.6TDI CR COPA...
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=92702
Dużo roboty. Koszt już znasz. Najlepiej mieć kompletnego dawcę. Zbieranie pojedynczych części z allegro nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na koszty.
Wg mnie nie opłaci się taka zabawa. Chyba, że masz dużo $$, albo tak jak wcześniej wspomniałem dawcę.
Dużo roboty. Koszt już znasz. Najlepiej mieć kompletnego dawcę. Zbieranie pojedynczych części z allegro nie jest dobrym rozwiązaniem ze względu na koszty.
Wg mnie nie opłaci się taka zabawa. Chyba, że masz dużo $$, albo tak jak wcześniej wspomniałem dawcę.
Ostatnio zmieniony sob kwie 17, 2010 22:15 przez katerpi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
czyli tak jak pytalem czy wystarczy cos dorzucic do manula to nie wyda
3eba miec wsio z climatronika i wtedy p&p tak?
le to lipton
w kolejnym golfie bedzie climatronik
tak tylko pytalem
wiadomo climatronik cieszy oko i wzbogaca auto
ale jak dla mnie to wsio jedno czy taka czy taka
i tak malo uzywam
dziekoVWac ida ++++sy
3eba miec wsio z climatronika i wtedy p&p tak?
le to lipton
w kolejnym golfie bedzie climatronik
tak tylko pytalem
wiadomo climatronik cieszy oko i wzbogaca auto
ale jak dla mnie to wsio jedno czy taka czy taka
i tak malo uzywam
dziekoVWac ida ++++sy

mk3,mk3 GTI Edition,RMC 2.0 16v,mk4 ALH,A4 B6 AWX S-line,Skoda Octavia II RS 170PS,polo 9n2 ASZ 131ps+,Golf V TOUR TDI 08r.,PSA HDI,BMW E60 525d,Leon BLS FR,mk6 2.0 TDI CR Carat,Seat Ibiza 1.6TDI CR COPA...
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
->VW 1.6 BSE HIGHLINE
- Johnatan
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Zajmuje sie klimatyzacjami i z własnego dośwaidczenia powiem ci że wole manualnie.. Wciskasz AC i masz 4 stopnie na wydmuchu. Z klimatronikiem jest ten problem ze nei zawsze chce odpalić.. uzna ci że temp. zewnętrzna jest 5 stopni.. to po co ci klima? i nie włączy.. A zaznaczam ze klima bardzo szybko wyciąga wilgoć z auta i odparowują szyby szybko.. Podsumowując.. Klimatronik to bajer.. ale Klima też jest świetna a zarazem prosta 

http://adven-vksh.ru/14f20" onclick="window.open(this.href);return false;