komputer - tryb serwisowy? Wyświetla jakieś liczby
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
komputer - tryb serwisowy? Wyświetla jakieś liczby
Witam. W moim Golfie III 1.9 D znalazłem pewną opcje i nigdzie nie mogę nic na ten temat znaleźć. A mianowicie na wyświetlaczu pokazującym przebieg. Wciskając przycisk od przełączania między total a obecne km i przytrzymując go włączamy zapłon i po chwili wyłączamy go, na wyswietlaczu wyswietla sie cyfra 1 za po chwili jakieś cyferki, wciskając jeszcze raz ten przycisk wyświetli sie cyfra 2 i znowu po chwili jakieś inne cyfry i tak do 6. Moim zdaniem każda cyfra coś znaczy i przypisane są pod nią jakieś dane, np spalanie itd. Spotkał się ktoś z tym kiedyś? Grzebałem już po tylu forach i nic nie moge znaleść, tylko piszą o kasowaniu inspekcji a o tym nic.
- Paweł Marek
- V.I.P.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Szukaj tego o czym mowil Paweł Marek, tam masz wszystko doklanie opisane
7 to np cyfrowy obrotek pozostale to min. wersja licznika, test wyswietlaczy, itp.
7 to np cyfrowy obrotek pozostale to min. wersja licznika, test wyswietlaczy, itp.
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 00:22 przez Mavrick, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Ciekawe, czy inne Mk Golfa też mają takie możliwości? - nie sprawdzałem prawdę pisząc.
Na pewno Polo mające liczniki z Golfa 3, a więc lata 94-97.
Na pewno Polo mające liczniki z Golfa 3, a więc lata 94-97.
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 00:22 przez Zico63b, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie wszystkie to maja...i to nie zalezy od lat produkcji tylko od firmy kora wyprodukowala licznik. Np moj kumpel ma innej firmy licznik i nie ma. W seatach chyba tez bo podobne zegary.
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 00:30 przez Mavrick, łącznie zmieniany 2 razy.