A3 po 3cim Niemcu ALH+216+ARL by www.soft-car.pl
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Moje AFNy beda wkrotce na sprzedaż. Bezdymnie 134KM i 300Nm w moim Variancie.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 11, 2010 23:55 przez micky, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajne auto - jak sie jezdzi Audi?? Ale A3 to już taka wyższa klasa?? fajnie musi się prowadzić takie Audi A3 Dasz mi się kiedyś przejechać?? w końcu masz Turbo o zmiennej geometrii to mam czego zazdrościć
A tak poważnie to nie wiem czemu sie wszyscy jarają że Audi to WOW. Jest nieco lepiej wykonane i z lepszych materiałów niż MK4 ale nie wszystkie elementy - konsola środkowa trzeszczy, pseudo guma się rysuje, a połowa wnętrza jest taka jak w Leonie i Octavii.
I wiem co mówie Panowie.
Nie umniejszając jednak egzemplarzowi Phanteona, jego autko zaczyna wyglądać i sprawować się coraz lepiej. Oby tak dalej i do zobaczenia. pozdro
A tak poważnie to nie wiem czemu sie wszyscy jarają że Audi to WOW. Jest nieco lepiej wykonane i z lepszych materiałów niż MK4 ale nie wszystkie elementy - konsola środkowa trzeszczy, pseudo guma się rysuje, a połowa wnętrza jest taka jak w Leonie i Octavii.
I wiem co mówie Panowie.
Nie umniejszając jednak egzemplarzowi Phanteona, jego autko zaczyna wyglądać i sprawować się coraz lepiej. Oby tak dalej i do zobaczenia. pozdro
Wydechy do każdego auta robione na zamówienie - profesjonalne podejście MTG (Płock)
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Wyciąganie wgnieceń bez lakierowania (Płock)
VW Golf MK3-> Audi A3-> VW Touareg
Jest 200 koni i 500 niuta.M4N14K pisze:160 Qnia
A na poważnie, wczoraj w nocy wymienione wtryski, dziś dwie korekty, wszystko super się sprawuje. W czasie logów zagotowane heble i spalone klocki. Wynik trudny do oszacowania, ale ma być pod 140 konia i 300 niuta. Zobaczymy na hamowni. Pierwszy kill został wykonany na taksówkarzu, mercedes eklasa, numer boczny 269
Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 21:50 przez phanteon, łącznie zmieniany 1 raz.