Centralny zamek - problemy

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
mariuszbernacia
Nowicjusz
Nowicjusz

Centralny zamek - problemy

Post autor: mariuszbernacia » sob kwie 01, 2006 01:25

Witam! Chciałem zacząć taki temacik ponieważ nie znalazłem podobnego a potrzebuję pomocy przy zamku centralnym. Posiadam w moim MK3 fabryczny central i do tej pory nie było z nim problemów ale ostatnio jakieś tydzień temu chciałem otworzyć auto i centralny nie zaskoczył. Próbowałem pare razy i nic. Myślełem że bezpiecznik wywaliło ale był dobry. Miałem już jechać do elektryka, ale z nienacka zaczą działać i działał przez tydzień aż do dziś. Znów przestał otwierać dzwi a mało tego jak jechałem to nagle zamkną mnie w sierodku i ciągle sie zamykał ale nie otwierał. musiałem wyjąć bezpiecznik zeby wysiąść. nie mogę teraz włożyć bezpiecznika bo boję się żę jak sie zamkie to będzie problem żęby go otworzyć, Co to może być?? miał możę ktoś coś podobnego?? POMOCY!!!

Awatar użytkownika
Pawel86
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Pawel86 » wt kwie 04, 2006 19:30

Ja mam taki sam problem i mam zamiar ten centralny robić spróbuj rozkręcić tapicerkę w drzwiach od kierowcy może coś tam nie łączy. Jakie są te bezpieczniki od centralnego zamka

VW TOURAN TDI http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=440926&p=5308794#p5308794

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » wt kwie 04, 2006 20:04

mariuszbernacia pisze:Witam! Chciałem zacząć taki temacik ponieważ nie znalazłem podobnego a potrzebuję pomocy przy zamku centralnym. Posiadam w moim MK3 fabryczny central i do tej pory nie było z nim problemów ale ostatnio jakieś tydzień temu chciałem otworzyć auto i centralny nie zaskoczył. Próbowałem pare razy i nic. Myślełem że bezpiecznik wywaliło ale był dobry. Miałem już jechać do elektryka, ale z nienacka zaczą działać i działał przez tydzień aż do dziś. Znów przestał otwierać dzwi a mało tego jak jechałem to nagle zamkną mnie w sierodku i ciągle sie zamykał ale nie otwierał. musiałem wyjąć bezpiecznik zeby wysiąść. nie mogę teraz włożyć bezpiecznika bo boję się żę jak sie zamkie to będzie problem żęby go otworzyć, Co to może być?? miał możę ktoś coś podobnego?? POMOCY!!!
Zajżyj do bagażnika i zobacz, czy pompka czasem wody nie dostała... Często przypadłość po deszczu, że za tylną lampą uszczelka puszcza i woda dostaje sie do srodka...

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”